PR CUAET
-
Спасибо ☺️
-
Та всі терплячі. Мій коментар був про те що багато з тих хто подавав у листопаді отримали перший етап аор та біометрію. Грудневі аппліканти кажуть і ми хочемо. А я сказала що є ще ті хто подав у жовтні та не отримали нічого, то їм точно хочеться ще більше. Що тут такого що люди хочуть розуміти їх статус якнайшвидше. Це їхнє життя, плани і так далі.
-
Ниче не поняла
-
Почитайте может кому будет полезно
-
Знайшла, дякую вам дуже ❤️
-
Добрый день, обьясните, есть ли разница в подаче анкеты на сайте ЕНИК и Апостиль, я так понимаю , это одно и то же , но сайты разные ?
-
Я бы тоже позвонила на их месте. Сомневаюсь что поможет если честно но позвонить бы стоило
-
Я вам написала, якщо ще актуально. Буду дуже вдячна.
-
в видео не совсем верно! Вы продлеваете его . Знаит все правильно. две галочки слева
-
Я как-то в октябре открыла сайт в 12:20 (Манитоба) и увидела много слотов. Но тогда мне было очень не удобно ехать и я подумал - потом поймаю 😂 А так бы тоже могла сидеть и всем рассказывала как все легко и просто, и какая я умная, но НЕТ
-
Если с октября не получили аор. То это ненормально уже даже исходя из текущих сроков аор. Есть смысл позвонить ирсс и спросить получили ли они и почему нет номера. Может поможет
-
Мігр консультант теж так сказав мені. Просто у них ці інші галочки це може на іншого роду вп. Може для закрити чи для тих хто по Lmia.
-
он тоже не обьснил. просто тыкайте сюда. Ладно буду искать информацию
-
youtu.be/YNIjfELamL0?si=E1pK3JsPS5vKwCSg
-
Оце відео ви маєте на увазі?
-
Ви по куает продовжуєте?
-
Don't take it personally. My suggestion was to all just wait and work in the meantime . Take one day at the time and it will come eventually!!! But, looks like people WANT everything yesterday. Folks, be realistic!!! Good luck to all!!
-
что значит -подача Первый раз? Если я просто продлеваю на того же работодателя??
-
Я з міграційним консультантом заповняла на 2 вп і теж треба було вибрати ось це “Apply for the first time”.
-
Спасибо, возьму себе на заметку.
12 Jan 2024, 17:45
81427/428807
20 minutes ago