PR CUAET
-
Подавав 22го грудня, сьогодні дзвонили роботодавцю. За годину отримав номінацію. Всім успіхів!😉
-
То ви мабуть погано вчилися в школі, якщо не знаєте, що всі іменники діляться на істоти та неістоти. Наприклад, люди - то істоти, а слоти - неістоти (на москальскій одушевльонноє і нєодушивльонноє 😂). Так що насинг персонал, всього лиш правила української мови 😉👌
-
Перелік професій які підходять під номінацію
-
Дуже вам дякую)
-
щось типу Military Records - Letter of Explanation ?
-
Якщо ви маєте на увазі консульский облік - то стати на нього в Канаді можливо лише попередньо знявшись з обліку в Україні.
-
Дякую, що провели мені лекцію про іменники, Ви думаєте що своїми повідомленнями виставляє себе з гарної сторони? Про мою освіту не Вам судити, це по-перше. А по-друге, навчіться спілкуватися з людьми без образ і насмішок, можливо тоді і люди будуть відповідати взаємністю.
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, що за НОК?
-
Дякую! Noc 14111 - DATA ENTRY CLERK (Medium demand )
-
Дякую, так виявилось після кнопки sign там є ще одна кнопка, але вона в іншому місці знаходиться і я її не побачив.
-
документи які були зазначені у чек листі
-
Всім привіт, підкаєіть для AOs потрібно було всі документи зісканувати?
-
Ну мы так же, только 10 отправили Дайте знать когда получите, пожалуйста
-
Хто чекав на копр місяць, відпишіть будь ласка, чи отримали? В мене вже майже 3 тижні після порталу 2
-
Наступного разу коли Вас назвуть "ця істота", не ображайтеся, то лише правила української мови. Бажаю успіху
-
Нет пока, я 7 февраля отправлял, и на следующей день доставили в консульство в Эдмонтоне, проверял обратный трекинг и пока ничего нет
-
Мені не потрібно, щоб ті, хто зловтішається, відповідали мені в принципі. З адекватними людьми я спілкуюся ввічливо, як і вони зі мною, так що ніяких проблем немає 👌. На рахунок лекції - вибачте, але то ви до мене причепитися, невірно зрозумівши моє повідомлення і безпідставно звинувативши в образах, тому я просто пояснила, що мала на увазі 🤷. Може вже досить розводити теревені? Бо через флуд неможливо знайти потрібну інформацію в групі.
-
Отримала відповідь від Чикаго У кого є віза - може злітати.
-
Всем привет! Влияет ли CRS на процесс обработки ПР через ЕЕ - СЕС? Какой средний срок ожидания получения приглашения на сдачу BIL в рамках CEC?
-
Так він і дається на 3 роки.
12 Jan 2024, 17:45
81506/439029
3 minutes ago