PR CUAET
-
І бачимо лише у трекері. Там вцілому 200 людей з усіх 100 плюс мінус заявок. Я думаю це може 5-10% від усіх подач на данний час а може і меньше тож не дуже впевнена статистика
-
Вітаю вас . Чи можна запитати ,чи ваш Нок відповідає вашій зарплаті на годину.? я так зрозуміла ,що професія у вас норм ,багато обов'язків входить.
-
Ви не так прочитали мій коментар. Я казала що багато з тих хто подавав у листопаді отнимали аор. Я не казала, що багато застрягли. Спеціальні програми були завжди у відповідь на ті чи інші міжнародні події чи кризи. Це частина історії Канади.
-
У кого есть практика получения справки с Дубаев ?
-
Тут обговорють це питання t.me/prcuaet/11659
-
Дякую, думала, можливо вже хтось подавався так само. Питаю про досвід. Також розумію, що кейси у всіх різні.
-
Доброго дня спільнота! Хтось може сказати щось конкретно щодо зміни професії після отримання номінації. Якщо фабрику міняєш на констракшин?
-
Любі друзі...давайте з правописом та іншими питаннями, що не стосуються слотів у гілку Флуд чи Загальне
-
Current Activity указано
-
Дуже вдячний
-
Все Ок, Вам дали ПР на завжди (за умови дотримання всіх правил) не переживайте! Просто цей документ має термін один рік, чи щось таке. У всіх так!
-
Ну давайте будемо відвертими не так зараз як раніше, коли лише по CUAET більше мільйона аплікацій, а офіцерів стільки ж скільки і було. Вони ще над ними працюють після 2х років програмі.
-
Незаконно це як? Вони ж звернулись до організації, подали усі необхідні документи,співробітник виніс рішення. Це ж державна організація, не якась «контора» 🙄🤔
-
доброго дня, підкажіть будь ласка, при оформленні LMIA для продовження перебування та роботи в Канаді, єдиний спосіб потім подаватися на PR буде Express Entry? чи це неважливо, і можна буде подаватися навіть на ту ж AOS, коли відновлять?
-
В ЕЕ по всім потокам (CEC, FSW, FSTW) вас обирають з пулу саме по вашому CRS. Розгляд по рейтингу Між AoR та eCORP 6 місяців
-
аааа. похоже уловил..могу не писать просто там ничего)
-
Поряд з датами закінчення немає зірочок (які є поряд з датою початку)
-
З LMIA вп можна буде по AOS подаватись, в принципі так більшість українців до КУАЕТ і робили
-
Ну это почти так же как клеймить в таксах то что неположено. Тут система работает иначе - вам дают деньги с доверием, что вы все правильно подали и вы несёте ответственность за проданные данные и факты. Не сотрудник. А потом через какое-то время оказывается что что-то было не так, и вы возвращаете деньги со пеней... Знаю в нашей провинции некоторые ньюкамеры подали родителей на выплаты, как канадских пенсионеров... вобщем с чего потом будут возвращать это непонятно. Но тут бывает что и через 5..10 лет присылают письмо счастья и вперед
-
Повинен бути той самий нок щоб досвід зарахувався разом.
12 Jan 2024, 17:45
81549/474652
4 days ago