PR CUAET
-
Там здається має відрізнятись. Ким видана і адреса.
-
А ким видана?
-
Люди підкажіть бо у мене паніка … замовив довідку з України тіпа з МВС сювитяг, через бюро перевів , потратив 4000+ тис грн а вона не відрізняється від дії ніяк? То я марно потратив гроші чи я щось не розумію ? 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
-
доброго дня, мені прийшов лист про дозапит деяких документів. я їх відправила, але не вказала на них номер файлу. вже прийшов лист що вони їх отримали і поставили в чергу. чи потрібно надіслати документи ще раз і вказати той номер на них?
-
Доброго дня! Чи є в когось відео інструкція, як податись на вклейку візи ДИТИНІ з Канади?!Тобто вже отримали візітор рекорд дитині і отримали новий паспорт, тепер треба податись на візу, щоб можна було виїхати і вʼїхати в Канаду. Завчасно дякую!
-
З будь якої роботи підтвердження досвіду це: всі пейстаби, лист від роботодавця, Т4, робочий контракт, джоб офер.
-
Ми подавалися
-
Дякую)
-
8 грудня
-
Вибачте не по темі, коли у вас дата подачі?
-
Такая же самая она, ну разве что с печатью и подписью
-
Вітаю! Мій син вступив до університету. Вчора отримали лист підтвердження. Його перміти і паспорт закінчуються в жовтні. 21 березня він подасться в консульстві на новий паспорт. Коли і як краще йому подаватись на новий study permit? Зараз, до 31 березня, зі старим паспортом? Бо дехто пише, що перміт "прив'язаний" до людини, а не до паспорту? І чи достатньо в такому випадку буде лише листа з університету?Чи будуть вимагати лист від провінції (за новими правилами для іноземних студентів)? Чи варто подаватись уже з новим паспортом? Але чи будуть тоді до нього застосовуватись вимоги підтвердити фінанси, як для іноземних студентів? Буду дуже вдячна, якщо підкажете напрямок дій🙏
-
Підкажіть будь ласко, посольство в Едмонтоні працює в пʼятницю? Щоб документи забрати
-
Доброго дня під скажіть будь ласка хто подавав заявку на продовження візи. Як це робили.
-
Скажіть будь ласка, якщо я вже подала документи з паспортом з Дії. Коли я отримаю новий паспорт як я маю додати це до своєї заявки? Дякую
-
Міністерство внутрішніх справ України
-
Привітання вам! І це добре, що ви написали. Бо тут деяких аж плющить, коли вони виписують про те, як у консульствах не приймають чоловіків, а на дитячий слот і подавно. Бо закон же ж 🤦🤦🤦.
-
а то я вже злякалась, що щось не правильно пам'ятаю
-
Не здогадки. Я читаю офіційну статистику IRCC і цитую цифри з їх сайту. Ні більш ні менш. Я не знаю хто ці «багато людей що чекають». Звідки ця інформація. Може «багато» то і є всі ці 2400 згідно офіційним даним IRCC backlog
-
Так, потрібна тільки мінімальна по сайту. Відповів конкретно по своїй роботі.
12 Jan 2024, 17:45
Post 81600 of 395810
3 minutes ago