PR CUAET
-
Це Едмонтон. Була там 27.12
-
Можна додому замовити. Треба буде тільки їм конверт надіслати зі зворотньою адресою.
-
Доброго дня , ми сім’я з 4 х осіб . Я з України , чоловік з Йорданії ( житла свого там немає ) . Чи є шанс по гуманітарній програмі пройти ? В Канаді він працює Менеджером в маг . ( освіти не має ) , я не працюю бо через дітей не можу знайти роботу. Вік 32 та 36р .
-
Я на один слот робила трьом дітям
-
Так. Звичайно можете
-
Зможете
-
Вітаю. Киньте будь ласка гугл таблицю з хронологією.
-
Шановні, для того, щоб в подальшому всім отримати PR потрібно летіти до 31-го березня не тільки мені але й дружині також, і їй теж отримати work permit обовʼязково? Що буде якщо полечу лише я один, чи зможу потім вписати дружину і дитину коли буду подаватись на PR?
-
І то у базу що вони прибули заносять десь два-три тижні. Може бути що паспорт вже є, але повідомлення у вас немає їх поступово обробляють. Вам не віддадуть поки в базі не буде що прибув у консульство.
-
Паспорти передавали в листопаді. Їх раз у три-чотири місяці привозять та поступово видають. Думаю десь в лютому-березні будуть нові паспорти. Як вам повезло. Але десь такий термін повинен бути.
-
Я на ваше попереднє повідомлення відповіла. t.me/prcuaet/19036/43979 На що ви побажали продовжити спілкування і написати своє міркування про майбутне. Наступного разу якщо не бажаєте отримати відповіді - слідкуйте за своїми постами та утримайтеся від прогнозів. І буде вам щастя - вам ніхто прогнози теж не напишить.
-
Прочтить ще раз ваш пост більш уважно . Він не про майбутне? І чи не він спровокував мої відповіді? t.me/prcuaet/19036/43981 «Я теж DHL чекаю. Дивлячись на недавні зміни на кордоні не здивуюсь якщо паспорти перестануть передавати в консульства до початку дії нового закону»
-
Предоставление медстраховки - это именно часть программы CUAET. Ее никому так просто с пол-оборота не дают. По общему правилу в обычной ситуации ее могут получить те, кто полгода отработал фултайм. Раз она часть программы CUAET - вы можете гарантировать, что ее и через 3 месяца после 31.03.2024 дадут каждому, у кого воркпермит CUAET?
-
Мои друзья визу ребенку ждали ровно год. Сын родился в октябре 2022. К тому моменту мама, папа и старшая дочь уже были с визами. Паспорт новорожденному пошли делать в день выписки из роддома. Получили паспорт, подались на визу. В ноябре 2023 года получили визу малышу, вот в январе будут лететь.