PR CUAET
-
навіть якщо 2400 нерозглянутих- ім подовжать, бо вони не встигнуть вклеїти
-
А я зрозуміла. Ви 40 замість 30 відправили. А ви відправляли прямо в злотих чи канадських доларах? І як це зробити? Рахунок можна в злотих відкрити?
-
А в якому місті ловите?
-
Добрый день подскажите такой вопрос! Если муж служил год, было все хорошо со здоровьем, потом развилась болезнь и сняли с военного учета. Выходит указывать и то что служил и потом то что снят, все документы переводить, прикладывать и пояснительное письмо наверное писать к этому всему. Служил в 2011 а снят в 2021
-
Вітаю. Ви ще 40 злотих у конверт ставили?
-
Ще не знаю результату.
-
Ми подались тільки кілька днів тому. А чекати може і 6 міс.
-
Пробуйте у Торонто, там за місяць пару слотів було, але в різний час, один раз зранку, один вдень, таке.
-
А, ну це не дивно тоді. Бо в Едмонтоні не з'являються слоти вже другий місяць. Вони відпочивають)
-
Вітаю Вас
-
Я подавався з атестатом
-
У Ванкувері, але дивлюсь Едмонтон (тому коригую по місцевому часу)
-
На завтра (28 Лютого) звільнився слот, якщо комусь потрібно: calendly.com/bosakimmigration
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи фото зі Staples підходять на PR по Гуманірній програмі? Мені сказали що вони не вказують прізвище та ім'я на звороті просто кладуть печатку Чи краще у Walmart Дякую
-
Я подавалась 21 листопада, запит на біометрію отримала вчора
-
Ні. В рбс в онлайн банкінгу там є типу перевести гроші по IBAN коду, вибрати валюту і скільки. Відповідно я при переказі вибрав злоті і поставив 40. Воно само конвертувало CAD з мого CAD рахунку в злоті і відправило. 40 просто для підстраховка, бо там комісії можуть бути і все таке
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи фото зі Staples підходять на PR? Мені сказали що вони не вказують прізвище та ім'я на звороті просто кладуть печатку Дякую
-
Авжеж дивлюсь Торонто у різний час 🥴 але якийсь дивний алгоритм появи часу….ще є хто продає систему, яка повідомляє про наявність слотів….Вам вдалось?
-
Дякую що поділились! А ми відправляли, але напевно у канадських доларах. І відправили навіть 50злотих! Але таке їм не підійшло напевно. (Ще рік тому😅) Тому ще раз відпоавляли запит. Цей раз попросили щоб з Польщі гроші відправили їм знайомі😃чекаємо
-
Одна проблема в цій всій схемі що можуть просто повернути заявку повністю, тому що лишні гроші нікому не потрібні, тим більше в державних установах
12 Jan 2024, 17:45
Post 81679 of 396857
2 minutes ago