PR CUAET
-
Вітаю Вас
-
Я подавався з атестатом
-
Я подавалась 21 листопада, запит на біометрію отримала вчора
-
Ні. В рбс в онлайн банкінгу там є типу перевести гроші по IBAN коду, вибрати валюту і скільки. Відповідно я при переказі вибрав злоті і поставив 40. Воно само конвертувало CAD з мого CAD рахунку в злоті і відправило. 40 просто для підстраховка, бо там комісії можуть бути і все таке
-
-
Одна проблема в цій всій схемі що можуть просто повернути заявку повністю, тому що лишні гроші нікому не потрібні, тим більше в державних установах
-
Инструмент как раз работает. Консульства не пустуют, там все время люди, пришедшие по записи на свое время . Там нет простоев. Это у вас что то не выходит с этим инструментом . Представьте, что вы пришли в свою живую такую желанную очередь, а перед вами людям раздали желанные талончики, а вам не хватило. А потом опять пришли - и опять не хватило и так каждый день. Вот то же самое у вас сейчас с системой записи на слоты - вам не достаются слоты, кто то раньше вас их успел получить. Но они же тоже их хотят, как и вы - все по-честному, они были раньше вас. Я, например, помогла записаться для четырех семей с детьми и пожилым человеком и передала им запись в трёх разных консульствах - все четверо прошли и консульства их приняли. Я писала выше об этом успешном опыте . t.me/prcuaet/55035/75746 t.me/prcuaet/55035/75868 t.me/prcuaet/55035/75874 t.me/prcuaet/55035/75896 t.me/prcuaet/55035/76423 t.me/prcuaet/55035/79845
-
Ні, більше року не можу піймати дитячі місця. Але я інколи постійно перевіряю, а інколи роблю перерву, бо не маю змоги 24/7 моніторити. Алгоритму в них немає. Думаю, це націлена політика знущання над людьми, щоб українці не мали змоги отримати піар і поверталися на війну. Адже тільки тут анонсована офіційна можливість отримати піар і тільки тут за дивним збігом обставин є проблеми з виготовленням документів.
-
А нам отказали в оплате "банкета". Семья с 5тью детьми, работающий только муж. Зп 4-4,5. Рент 3к. Сказали, что у нас достаточно денег оплатить мигр.адвоката самим....