PR CUAET
-
Сегодня увидела интересный опыт. Близкие приятеля подались по экономической программе, 4 месяца было тихо, а сегодня пришёл aor, запрос на оплату биометрии и несколько запросов по кейсу. Вот здесь интересно, запросы не просто на недостающие доки, а именно по содержанию форм. Как будто тот кейс прочитали от корки до корки. Я была уверена, что aor это просто взяли в руки, чекнули обяз.доки и отправили на оплату или на биометрию. Сегодня удивили, может наши кейсы тоже уже читают)
-
@prcuaetua доброго дня, Вадиме! Може потрібно видалити цього багатослівно бота з чату? флудить і флудить без толку, несе нісенітниці Люди йому факти - слоти не з'являються другий місяць, розмірковують, як можна вийти із ситуації Касандра одна из наиболее уважаемых участников этого чата. Не стоит оскорблять и обвинять ее. Это запрещено правилами чата @prcuaetua
-
Ні не важко. Все теж саме! Щодо батька, який в Україні- це не буде проблемою. Просто зазвичай враховується такий фактор як звʼязок із країною походження. Але в цьому випадку, батько там, тому що не може виїхати, а не тому що ви вирішили почати нове життя в Канаді без нього. Цей фактор не буде негативно впливати. Він не може виїхати, а ви намагаєтесь влаштувати життя та майбутнє вашої дитини в країні без війни. Одинокі матусі із дітьми (при наявності і правильному доведенні інших факторів) це основа для compassionate, тобто милосердя до вашої ситуації.
-
Це ким уважаєм бот касандра? таким же ботом алексом, який, зробивши собі паспорт, сидить у чаті, флудить та знущається над людьми, які не можуть отримати документи, бо слотів немає? бота касандру можна забанити тільки за ті слова, що в Канаді всі такі, як він і не допомагають Україні, тоді як більшість донатить, працює віддалено, платить комунальні, податки і тд , в мене взагалі стоїть авто платіж з кожної покупки. Ботів треба видаляти, бо це вже переходить всі межі. @prcuaetua
-
Хто тікає, той їде у Європу.
-
Все норм, на обороте на одной из фоток вписываете в пустое место на печати свое имя и фамилию, фоткаете и отправляете вместе с фотографией
-
@OstapBosak Доброго В Вас спитати буде найдоречніше Робота по опису підпадає під 2 ноки: назвемо їх А і Б Але day-to-day більше схильно к Б HR надала референс де по обовʼязкам 50% то А, 50% то Б (у відповідності до опису професії в їх базі даних) В мене в пріоритеті Б HR трохи вагається і каже треба узгоджувати на вищому рівні якщо хочу змінити референс Для офіцерів 50% обовʼязків достатньо щоб підтвердити Нок Б по референсу, чи краще робити більше опису обовʼязків саме під Нок Б Якщо так, яке ліпше відсоткова співвідношення? СЕС Дякую
-
Якщо в одиноких матусь є інші вагомі фактори - то так. А милосердя в чому - в роз'єднанні сім'ї і позбавлені дитини можливості жити з батьком? Я не кажу, що одинока мама з дитиною не може отримати ПР за цією програмою. Але те, що один з батьків (не позбавлений прав на дитину, і перебуває в офіційному шлюбі з матір'ю) залишився в Україні - це точно мінус для цієї програми. Інша справа - якщо батьки розлучені і батько зник безвісти, або не приймає участі у вихованні дитини (і є докази цього). Тоді так.
-
Правила чату • Перш ніж задавати своє 1ше питання, ознайомтесь з основними шляхами імміграції на офіційному сайті Immigrate to Canada - www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada.html • Більшість питань тут вже підіймалося, тому скористайтесь пошуком по сайту для отримання відповіді на своє питання. • Чат має розділи за направленнями, тому для свого питання використовуйте відповідну гілку. • Найважливіша інформація закріплена зверху чата. • Всі учасники чату мають поважати один одного, за образи\перехід на особистості - БАН. • Всі міграційні консультанти, а також учасники чату допомагають на волонтерських засадах, тому вони НЕ ВИННІ НІКОМУ допомогти ТУТ І ЗАРАЗ. • Заборонено флудити та писати не по темі, для цього є окрема гілка t.me/prcuaet/9273.