PR CUAET
-
Подскажите пожалуйста если я заполнила не правильно апликейшин на продления ворк пермит, я могу отметить заявку и заполнить по новому ?))
-
Це не мої думки дуже категоричні, а ваші. Перечитайте ще раз свої повідомлення. І зрозумієте, що я намагалася вам донести
-
Всім привіт.Раніше бачила допис в групі. Допоможіть будь ласка знайти посилання на фейсбук де розписано покрокову інструкцію для еволюції диплому.
-
І в мене теж. Сподіваюсь, вони швидкі у розгляді )))
-
Я зазвичай ділюся думками із психологом, думала тут поділитися досвідом. А то якось ви дуже категорично відрізали надію у одиноких матусь. Колись, в 2022 році я сама втратила пів року, «дякуючи дбайливому листу» українських імміграційних консультантів, що гуманітарка не працює для українців))) Але, маючи певний досвід і вміння читати документи, я йому не повірила. Проексперентувала на собі і допомогла іншим «повірити у себе». Тому не беріть на себе відповідальність- не позбавляйте людей надії. Факт у тому, що кожен вирішує на що робити акцент у своїй аплікації і різні ситуації можна донести офіцеру під різними акцентами та кутами. Всього найкращого!
-
При цьому статистика по кількості аплікацій на ПР за останні кілька місяців дуже цікава - betterdwelling.com/canadian-immigration-slows-further-as-permanent-resident-applications-crater/ Можливо, це в певній мірі є однією з причин дуже малих вибірок при велетенській річній квоті to date. Якщо почати роздавати стандартні ITA прямо зараз, CRS ризикує помітно впасти.
-
Зʼявляються, я зловила для дитини о 5 вечора
-
Sydney
-
До того ж, я скажу більше - ось сидять там два офіцери (звісно, їх там не два, а більше, але сенс один), до одного з яких попаде заявка цієї одинокої матусі. Один думає, як Ви, інший - як я. І ми не знаємо, на кого ця заявка потрапить ))
-
чи варто просто відповісти їм на лист, запитати чи потрібно переробити ? бо вони сказали що можна питати, якщо щось не зрозуміло на цей самий мейл
-
Зазвичай швидкі, але потім вони можуть передати в Монреаль справу, перший офіс практично у всіх Sydney
-
да, тут тогда не знаю,может кто-то еще подскажет
-
Будь ласка, коли пишете час, пишіть з якого міста, бо тут часовий пояс +/-4години.
-
Она уже на рассмотрении поэтому не знаю как удалить получается только отозвать можно
-
А, ну якщо subject залишався той самий і вони відповіли що отримали доки, то мабуть все ок
-
Доброго дня,можливо хтось стикався з такою проблемою-в Сервіс -Канада не видають сін номер,тому що немає данних в системі. Прилетіла 22 лютого і в сервіс вже зверталися кілька разів. Кажуть-подаватися онлайн.
-
Тогда по идее должно было одновременно приходить. Мне так и пришло
-
Скиньте будь ласка в особисті трек номер
-
Так,зразу
-
Сразу оплачивали биометрию?
12 Jan 2024, 17:45
81758/428808
17 minutes ago