PR CUAET
-
Зʼявляються, я зловила для дитини о 5 вечора
-
Sydney
-
До того ж, я скажу більше - ось сидять там два офіцери (звісно, їх там не два, а більше, але сенс один), до одного з яких попаде заявка цієї одинокої матусі. Один думає, як Ви, інший - як я. І ми не знаємо, на кого ця заявка потрапить ))
-
чи варто просто відповісти їм на лист, запитати чи потрібно переробити ? бо вони сказали що можна питати, якщо щось не зрозуміло на цей самий мейл
-
Зазвичай швидкі, але потім вони можуть передати в Монреаль справу, перший офіс практично у всіх Sydney
-
да, тут тогда не знаю,может кто-то еще подскажет
-
Будь ласка, коли пишете час, пишіть з якого міста, бо тут часовий пояс +/-4години.
-
Она уже на рассмотрении поэтому не знаю как удалить получается только отозвать можно
-
А, ну якщо subject залишався той самий і вони відповіли що отримали доки, то мабуть все ок
-
Доброго дня,можливо хтось стикався з такою проблемою-в Сервіс -Канада не видають сін номер,тому що немає данних в системі. Прилетіла 22 лютого і в сервіс вже зверталися кілька разів. Кажуть-подаватися онлайн.
-
Тогда по идее должно было одновременно приходить. Мне так и пришло
-
Скиньте будь ласка в особисті трек номер
-
Так,зразу
-
Сразу оплачивали биометрию?
-
я їм відповіла на цей лист, не писала новий. тому сподіваюсь все буде добре, але все таки мабуть напишу листа
-
Номер файлу треба було в email subject мабуть вказувати
-
Эммигранты не приезжают....тысяч 30000 украинцев только по AOS будут проситься ,а они программы закрывают.. и говорят заявок нет, они серьезно😂
-
Дякую!
-
Вітання! А який фінальний офіс?
-
Віза в Канаду не потрібна. Canoo можете користуватись (безкоштовний вхід у музеї). А так куаєт просто отримав більшість бенефітів пр (ymca, settlement, work search, language services) тому різниця не разюча
12 Jan 2024, 17:45
81764/466019
3 minutes ago