Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 898.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5719890193T Offline
    t5719890193T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    Разве со страховкой есть какие-то обязательные сроки чтоб на нее податься? Знаю, что если она уже оформлена, то когда уезжаешь более, чем на 6 месяцев - то покрытие приостанавливается. Но требований оформить страховку в какие-то сроки по приезду я не встречала. Но спорить не буду ☺️ Насчет выплаты - все относительно. Если есть на кого грудничка оставить надолго-то можно и надолго прилететь, все сделать как положено, а если ребенок останется с малознакомой няней например - то я бы оч подумала, нужна мне выплата или нет. Получила бы пермит и ближайшим рейсом назад бы полетела.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Артем
    wrote on last edited by
    моє питання про теперішнє, а не майбутнє. Ви можете писати далі свої пророкування і як неприйнятий закон вже має силу і тому не випускають інвалідів. Не треба на моє питання цим відповідати, воно з цим не повʼязане
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия К
    wrote on last edited by
    Не известно, сколько им ждать визы ребенку. Может и до июля. Так что если прилетать в Канаду и возвращаться - то лучше сделать все это, чтобы не остаться без страховки и выплаты.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5719890193T Offline
    t5719890193T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    Насчет комиссии согласна, но страховка, банк и выплата вполне могут подождать. На выплату по-моему до июля можно будет податься.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия К
    wrote on last edited by
    Та невже? А хто ось тут почав перший робити якись безглузді прогнози ? Чи бачити майбутнє - це у вас дар такий, а інши - мовчки повині «внімати»? t.me/prcuaet/19036/43981
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия К
    wrote on last edited by
    ну на 1 день - це дуже оптимистично. Вам ще потрібно пройти медкомісію, бо якщо не пройдете за 90 днів - можуть анулювати воркперміт, а скільки ви будете чекати віз дитини - ніхто не знає. Також - оформити медстраховку, бо теж на неї буде стоп. Якщо бажаєте отримати фіндопомогу по 3000 к долларів - то треба відкрити рахунки в канадському банку. Все це можна встигнути зробити за днів 4-5.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad Vlad
    wrote on last edited by
    цікавий варіант, дякую за підказку
    1 Reply Last reply
    0
  • t5719890193T Offline
    t5719890193T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    Нет. Просто как туристы: погуляли - полетели обратно. Вам бы с женой, но без детей хотя бы на 1 день в Канаду сгонять. Получить пермиты и улететь обратно, ждать ребенку визу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad Vlad
    wrote on last edited by
    тобто по прибутю протягом цих 180 днів, ми не матимемо права на подачу заявки вже з Канади на ворк перміт ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5719890193T Offline
    t5719890193T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    Что вы имеете ввиду под словом заново? Если вы прилетите после 31 марта - то вы сможете находиться в Канаде 180 дней как туристы. Разрешение на работу не предусмотрено после 31 марта.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Артем
    wrote on last edited by
    відчепіться від мене зі своїми пророкуваннями. У мене питання чи є приклади у когось коли МЗС передали паспорти на доставку за останні два три тижні. Не треба своє бачення майбутнього розповідати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия К
    wrote on last edited by
    Не сподівайтесь, що його не приймуть. Я думаю - приймуть, щей в першому читанні. Бо в ньому купа речей для воїнів, відпустки їм, гарантії та інше. Це давно чекали.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad Vlad
    wrote on last edited by
    тобто по прилоьоту, нам потрібно буде заново проходити всю процедуру, для отримання дозволів ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия К
    wrote on last edited by
    Поки ще так.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad Vlad
    wrote on last edited by
    Юлія, добрий (день/вечір) тобто якщо ми прилетимо після 31.03 то ворк перміт по Worker візі нам не бачити ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Артем
    wrote on last edited by
    Ну то добре що ви той документ прочитали, все зрозуміли і всім тут розповіли що буде, але він не має ніякої сили, закон ще не почав діяти. Та ніхто знає як закон буде виглядати після усіх правок і коли його приймуть.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия К
    wrote on last edited by
    дітям до 14 років біометрію не роблять. Зараз у вас це буде віза по загальному процессу і він йде десь у середньому 6 місяців. Тому до 31.03.2024 ви не встигнете. Краще щоб хтось з дорослих прилетів до цієї дати та отримав воркперміт та медстраховку. Бо після ви його не отримаєте. А потім другий прилетить вже коли буде віза і у дитини і маючи у вас воркперміт - вже інші члени сім'ї можуть податися на отримання медстраховки.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vlad Vlad
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, по нашій ситуації. Ми знаходимось в Україні. В мене й дружиини є робоча візва по програмі CUAET (отримали в березні 2023) В нас народився син, зараз ми хочемо подати йому звяву на Visitor візу . Може хтось знає скільки приблизно може зайняти часу оформлення цієї візи ? Цікавить приблизний термін кожного етапу. Спочкатку розгляд анкети, етап з біометрією (face Id, чи touch id) якщо це роблять дітям в 3-4 місяці, далі вклейка візи.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия К
    wrote on last edited by
    Може, якщо паспорт дозволяє. А може і ні - дадуть в межах строку візи. Залежить від рішення офіцера.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alona
    wrote on last edited by
    youtu.be/tbqQvqZs1hs?si=8FlC_j-F_8u-478C
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.