PR CUAET
-
Допомога від уряду не залежить від віку дітей, а тільки від доходу родини. Більше заробляєте- менше допомога. І так до 21 року , якщо дитина вчиться. Взагалі, детальніше можете подивитися тут: m.youtube.com/watch?v=zv8gq1a4jD8
-
Допис від Маргарити Попель ФІНАНСОВА ДОПОМОГА Ті хто на CUAET можуть подаватися!! GST credit and Clinate Action Incentive Вже був пост про ті дві допомоги, але ж за кількістю питань я зрозуміла я мушу розкрити цю тему детальніше. Тож що те таке - то дві окремі допомоги що надаються окремо але щоб податися заповнюється одна форма. Gst credit- то є допомога для сімей із невеликим доходом ( для однієі особи без родини і дітей до $49,166 на рік, для родини без дітей $ 52,066, з однією дитиною 55,286, із 2 дітьми $58,506) я привела цифри доходу для розуміння. Максимальний Розмір допомоги - на одиноку особу $467 на рік, родина без діточок $ 612 На кожну дитину до 19 років $161 Точну суму допомоги розрахує податкова виходячи з вашого доходу Виплачується 4 рази на рік ( загальна сума розподіляється на 4 виплати 5 липня, 5 жовтня, 5 січня та 5 квітня Climate action incentive- програма для 4х провінцій- Alberta, Saskatchewan, Manitoba, Ontario. Кожна провінція має свою суму. Допомога не залежить від доходу Суми для манітоби $416 для першого дорослого $208 за другого ( чоловіка чи дружину) $104 на кожну дитину до 19 $206 на кожну дитину якщо single- parent family Виплати також 4 рази на рік, але не 5 го числа а 15 числа у жовтні, Січні, квітні та липні Як податися Родини без дітей чи одна особа- заповнюйте форму www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/forms/rc151.html Якщо із дітьми додайте форму www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/forms/rc66.html Ця форма уключає подачу на child benefit, але ж ті хто на work permit не можуть іх отримувати. Розглядають до 10 тижнів. З дітьми може і довше Подаватися потрібно тільки у поточному році коли приїхали. Наступні роки рахуються автоматично якщо подаєте податкову декларацію. Якщо подалися піздно- перерахують з моменту приізду Доходи вказуємо до податків, перераховуємо у канадські долари. Я раджу усім зберегти копії заповнених форм на всяк випадок. Надсилати ПОШТОЮ!! За адресом на формі до Вініпезького офісу. Якщо залишилися питання- постараюся відповісти Посилання щоб поширити пост www.facebook.com/groups/526113239329392/permalink/529441048996611/
-
У мене теж вилітає)
-
Всім доброго дня! Сформувала заявку в WES, тепер зайшла до кабінету в Апостіль. Чи правильно я розумію, що треба надсилати до інформаційно-іміджевого центру оригінали диплома и додатка до нього? Ще із оригінали заявки?....
-
13 и 14 февраля , Торонто были детские слоты в 18:00 на 21 и 22 февраля
-
Ми вже тут такі рідненькі, що... кожен пійманий слот будемо святкувати, як треба)))))
-
До встречи завтра))
-
У меня вообще сайт вылетел 😅
-
Едик пусто
-
ВсЬо? розходимось?(((((((
-
Знову пусто
-
Торонто , Оттава- 19:00- нет
-
Так, и кто там рассказывает что в 7 вечера появляются слоты и надо просто быть быстрее всех?! Так вот - ИХ НЕТ!
-
У меня сегодня впервые так показывало
-
у нас підішлі і на pr, і на громадянство
-
Цікава ідея) так можна 24 години дослідити декілька днів і можливо щось визначити
-
Оно так работает. Просто особенность системы
-
Мне уже кажется, что работники сидят читают этот чат и тупо издеваются над всеми🥲😂
-
Employer Form, погуглить Foreign Worker Stream OINP
-
Новий жарт від консульства
12 Jan 2024, 17:45
81847/474652
4 days ago