PR CUAET
-
Я пожалуй пару дней перерыв сделаю
-
У мене був через 3 дні після порталу 2
-
Доброго вечора, таке питання: мій друг перебував раніше на території Канади як нелегальний емігрант, потім оженився, отримав PR, наразі знаходиться на стадії розлучення з дружиною, і дуже хвилюється що після розлучення він може лишитися цього статусу (PR), можете порекомендувати консультанта з цього питання? Дякую
-
Хто подавався з прохідною оцінкою celpip clb4 і кому вже прийшла номінація чи може хтось вже має пр. Чи з такою оцінкою немає шансів?
-
Різні програми, різні вимоги. Є такі де 4 достатньо.
-
Ми в Саскачевані)
-
С консульства хоть на английском присылают справку, надеюсь
-
Вітаю , хто підкаже, хочу зняти обмеження з WP, але вже працюю помічником вчителя, чи вказувати цю роботу в формі 5710 (на майбутнє планую подаватись на ПР )
-
Вітаю! Скажіть будь ласка Приїхав в Канаду близько місяця назад. Мені 17, видали стаді і ворк перміт до закінчення паспорта(до грудня 2024). Чи зможу я продовжити стаді та ворк після 31 березня? Фізично не встигну до 31, бо треба паспорт. Що порадите?
-
Підкажіть будь ласка після того як відправили заявку на федеральний,потрібно просто чекати? Я чомусь не можу зайти в свій профіль,пароль не проходить,і не скидається заново. Чи закритий доступ в кабінет поки не присвоїться номер? AOR Дякую
-
Як швидко вони це роблять?
-
Недавно дівчина писала про таку ж проблему у чоловіка. Пошукайте її повідомлення і запитайте як вони змогли вирішити питання
-
Дуже швидко,якщо щось не вистачало,відразу писали,зараз просто чекаю
-
AOR - 30.12 Final decision - 24.01 Я дзвонила і виявилось, що була помилка, вони повинні були відправити П1 ще тоді, але після дзвінка, відправили зразу на наступний день
-
А скільки ви вже ловите?
-
Доступ відкритий
-
А скільки Портал 1 чекали?
-
Якщо ви тут з батьками, то зможете продовжити ворк перміт і після 31 березня на основі ворк перміту батьків
-
Скажіть будь ласка, чи дійсно потрібен військовий квиток по гуманітарній програмі, та де його брати?
-
Месяц, стабильно каждый день
12 Jan 2024, 17:45
81937/429006
3 minutes ago