PR CUAET
-
Доброго В Вас спитати буде найдоречніше @OstapBosak Робота по опису підпадає під 2 ноки: назвемо їх А і Б Але day-to-day більше схильно к Б HR надала референс де по обовʼязкам фактично 50% то А, 50% то Б (у відповідності до опису професії в їх базі даних) В апліканта в пріоритеті Б HR трохи вагається і каже треба узгоджувати на вищому рівні якщо бажають змінити референс Для офіцерів 50% обовʼязків достатньо щоб підтвердити Нок Б по референсу, чи краще робити більше опису обовʼязків саме під Нок Б Якщо так, яке ліпше відсоткове співвідношення? СЕС. Нок Б відноситься к 1 з 6 категорій Дякую
-
А, пробачте, я переплутала 🤣 У Вас взагалі у спрощеному часовому періоді розгляд пройшов, you are a really lucky 👍
-
что вы имеете ввиду под апдейт переди иКоПР? спасибо!
-
Просто для інфо ділюсь!
-
у меня тоже самое сегодня случилось, но иКоПР пока что нет, дата апдейта 27ое Февраля
-
выглядит теперь вот так
-
у нас сегодня тоже интерфейс поменялся и теперь нет кнопки Permanent Resident (PR) Card / PR Travel document, вообще табов как тут нет www.canada.ca/content/dam/ircc/images/services/immigrate-canada/pr-conf-en.jpg
-
Ну от тепер буду знати що для всіх однаковий. Хоча можу поспорити тому що на кожному eCoPR буде стояти абревіатура програми за якою ви отримали ПР.
-
судя по всему так оно и есть. не понятно что это за апдейт был от сегодня, скорее всего вместе с апдейтом интерфейса