PR CUAET
-
Вот,а я даже не вижу. Было такое что я открывала, видела но не успевала, но это было давно. А сейчас даже не вижу, видимо у меня медленная даже скорость зрения 😟
-
Я писала не про наш випадок, про гіпотетичний. Маю на увазі що людям за 50 + важко вивчити мову, і важко знайти роботу, щоб іще стан здоров’я дозволяв, і навіть якщо знайдуть, то щоб LMIA іще давали. Про себе - маю добру англійську, наприклад, але точно знаю що французьку з нуля не витягну в принципі до B2, ніколи, не кажучи про термін менше 3 років, щоб наприклад по франкофонам пройти. Ну і зараз по ЕЕ маю аж 274 бали 🤪 із англійською CLB 8.0, вищою освітою і роботою фул тайм. І так, це моя особиста думка, але людям 50 + дууууже важко пройти по економічним програмам. Навіть там де написано до 55 років у кожного багато інших факторів які унеможливлюють проходження по економічній програмі. Якось так.
-
У мене є дозапит на справку про несудимість. І зазначено в листі, що запит від Сіднейського офісу.
-
На прошлой недели в один день вы бросили слоты на три дня. Я видела в этой группе и в разное время
-
Это время тоже проверяю
-
Это в какой день ?
-
-
Но на прошлой неделе в один день многим удалось словить , люди бронировали и писали в эту группу
-
Мне за 600 предлагали
-
Моя робота не підходить, працюю на роботодавця який знаходиться в іншій провінції 😥 в Квебеку, а французька 0
-
Также люди писали, что в личку присылают предложения с продажей доступа к программе или слоты. Скидывали скрины
-
Можешь, там просто заполняешь визитор форму, в чек листе у них есть
-
Если не ошибаюсь 21 нужно ленту пролистать
-
Ну якщо стан здоров’я повністю унеможливлює будь-яку роботу повʼязану із фізичними навантаженнями, але достатній для того щоб знайти іншу фул тайм роботу і себе повністю забезпечувати, до того ж лікування майже нічого не вартує для Канади, то чому ні. А ви чому подавалися по гуманітарній?
-
Звичайно важко, але для чого Вони Канаді зі слабкою англійською і проблемами з роботою? Поїхати у Канаду у такому віці без мови це був їх особистий вибір, вони ж розуміли що їх очікує і свої можливості.