PR CUAET
-
Я думаю після іТа бали вжн не грають ролі, 5 міс чекати, менше 5 - чекати
-
Поділіться будь ласка попередня довідка була з консульства чи просто перекладена (і де перекладена).
-
Аналогічно, 485😀 і тишина….🥺
-
Пан або пропав! Якщо не впевнені в своїх силах краще взяти допомогу імміграційного консультанта!
-
Жалітися і стверджувати що це майже неможливо у старшому віці і в короткі терміни це різні речі. Я не помітила щоб я жалілася, я просто ділюся своїм досвідом. Маю досвід вивчення англійської, німецької і польської, і в різні періоди життя. Не можу сказати що польську вчити легше, розуміти дещо - так, можливо, але якщо здавати екзамен, то майже так само важко. Щодо вікових змін і здатності навчатися, і це стосується не тільки мови нажаль, то це вже доведений факт, і лікарі це добре знають, що з віком ця наша особливість навчатися значно погіршується. Наприклад, я здавала лісенінг англійською - я точно зрозуміла все 100 відсотків, але не все запамʼятала щоб відповісти на питання. То ж як це не прикро, мушу визнати що це вікові особливості. 🤪
-
Я десь читала недавно заяву-підтвердження когось із ircc про те, що до кінця березня куаетівцям будуть продовжувати ворк перміти на нових 3 роки, не зважаючи скільки було до того. Тобто що ті випадки, коли людям продовжували на 3 роки були не випадковими помилками. В мене ще є 1 рік ворк перміту, але факт того, що після AOR нема ніяких тєлодвіженій вже майже 2 місяці наводить мене на думку тоже продовжити собі ворк перміт на всякий пожарний…