PR CUAET
-
У нас теж були деякі документи тільки на фото і то криво сфотографовані. То якраз в цій програмі все автоматично обрізається і робиться як скан. Дуже зручно.
-
В Торонто в мене не прийняли картку, відправили в банк за money order. То було в січні 2023.
-
А в них на сторінці вказано, що можна оплатити карткою?
-
В Эдике слоты были наверное до НГ последний раз наверное, в Торонто периодически появляются
-
И никто не будет ждать пока вы побежите платить.
-
В Оттавi нема термiнала наприклад посилають в пошту платити
-
Спасение утопающих - дело рук самих утопающих. Я уже написала целое сочинение! Писать нужно обязательно, это НАМ нужно!
-
А что в этом плохого? Моя мама в 57 лет занимается 4 раза в неделю английским получается около 7 часов в неделю+ тратит по 2-3 часа на домашнюю работу, работая фул тайм. Она учила английский много лет назад, но сейчас он ей очень тяжело он дается из-за возраста. Почему она не может жаловаться? Имеет полное право. Она приехала потому что я и моя семья тут и я могу о ней заботится. Тоже посоветуете в Польшу ее отправить где у нее никого нет и учить польский с 0, который она никогда не учила. Кстати, начальница у нее говорит на польском и это заблуждение, что если знаешь украинский, то польский не проблема.
-
Я не ризикуватиму. Я платитиму так, як вказано на офіційному сайті по Едмонтону. Дебетовою карткою
-
Бо така опція доступна лише в Едмонтоні. І лише на сторінці консульства в Едмонтоні є інформація про можливість оплати карткою
-
Ну если вы уверены что так вас примут, тогда рискуйте
-
Дякую
-
Навіщо я буду сплачувати ці $8, якщо я заплачу без комісії дебетовою карткою?
-
Кому-либо удалось поймать слот в одно из консульств в последнее время?
-
Все вірно, там теж вказано, що money order
-
Щиро Вам дякую
-
Підскажіть на яку електронну пошту писали їм?
-
@OstapBosak думаю може вам допомогти.
-
Так. Звісно, що треба мову знати, якщо подаєшся на ПР
-
Логічним є те, що незнання мови не є вагомою підставою для гуманітарної програми. Вік, здоров'я, інші фактори - так. Але не мова. Їх потрібно і необхідно вчити. Тут взагалі в чаті був один дядько, що намагався донести, що мову країни, в якій ти живеш, не треба вчити, якщо тобі за це не платять 😵💫
12 Jan 2024, 17:45
82493/430484
16 minutes ago