PR CUAET
-
Польська обʼєктивно набагато складніша мова, ніж французька та англійська. Там дуже важка граматика, спелінг та вимова. Допомагає лише те, що вона співзвучна з українською.
-
Після AoR на федеральному рівні ви можете подати на подовження вп через BOWP Є окрема гілка в чаті
-
ЕЕ. Є і провінційні для франкофонів
-
Це за якою програмою?
-
І як вона вам? Чи допомогла з CELPIP? У нього і відео безкоштовні досить такі інформативні в ютубі. І от думаю чи набагато більше інформації в книжці, чи варто купувати
-
Виходить, що міграційні консультанти настільки дурні, що не знають, що точку зору людей без ПР врахують? І тому вони в своєму листі вони звертаються до тих, в кого вже є ПР і громадянство?
-
Питання у другій мові. Фактично друга мова — це гарантований ПР
-
Я не консультант, у цій групі дуже давно і багато перечитала кейсів людей які отримали пр по різним програмам. Є люди, які заради пр змінюють провінцію і в нашій групі є дівчина яка ділилася такою історією. Є люди з дійсно сильними кейсами на гуманірну. А є люди які свідомо обирають гуманітарну програму навіть коли на неї немає підстав і коли їм про це говорять консультанти, бо це легший шлях, бо колись у когось з похожим кейсом це спрацювало. Що вони втрачають? Час і гроші (якщо подаються через консультанта). Якщо гроші то ще півбіди можна заробити і ТД і тп, то час, який людина втрачає на очікування відповіді вже ніяк не повернеш і не відшкодуєш. І добре коли все врешті-решт вдається і людина отримує картку, а якщо ні? Тому тут діляться досвідом, тому тут дають поради імміграційні консультанти, а прислухатися до них то справа кожного.
-
Дякую, але я не про це. А про те, що якщо вони будуть із залишившогося мені 1 року ворк перміту, пів року розглядати СЕС і реджектнуть, не дай Боже, то і ворк перміту уже лишиться пів року, і заявки в ін прогрес як підстави для продовження ворк перміту на загальних умовах уже не буде, і по куаетних умовах тоже вже не буде…
-
Ви маєте право на bridging work permit. Ну і якщо з документами буде щось не так, то не ріджектнуть, а дадуть запит на додаткові документи. Ріджект хіба якщо міс репрезентація
-
Я ж кажу, що без LMIA, що значно розширює вибір роботодавців
-
Я до того й веду - це всього лише група, де люди діляться своїми думками, досвідом. Чи мають вони на це право? Мають. Чи потрібно Вам чи мені прислуховуватися? Вирішувати тільки нам з Вами і відповідальність також тільки нас. Для оцінки кейсу потрібна консультація і можливо навіть не одна.
-
Так, звісно. Я і не агітую. Я сама знаю, як це важко з фул тайм роботою, дітьми і все таке. Це саме до того, що вище писали, що завжди можна вивчити мову і пройти. Ну от теоретично можна, на практиці дуже складно.
-
А хто ви? Homeless?😂😂 ви іммігрант, резидент цієї країни, тому що ви тут проживаєте нині і сплачуєте податки. Коли отримаєте громадянство, тоді ваш статус лиш зміниться.
-
Нет, я не понимаю почему они не могут прочитать письмо от нас, просящих помочь, это что криминал какой-то- попросить о помощи? Описать сложившуюся ситуацию. Вам страшно писать? Не пишите
-
Так LMIA в Альберті і без французької отримати можна. Англійської достатньо
-
так франкофонам же потрібний бал не менше 7, хіба не так? Це висока планка
-
Ще Остап писав в гілці Альберти, що з французькою можна зробити ворк перміт без LMIA і продовжувати працювати. Не опен, але без LMIA, що значно легше отримати. Але французька має бути CLB 7.
-
Добрый день, подскажите, на гуманитарную программу тест по языку надо документ?
-
За ЕЕ дженерал вибірка остання 535, а для франкофонів щось в районі 360. Не кажучи вже про те, що це само по собі додаткові бали. Це дуже відчутна різниця. Плюс можна ще дивитися по провінціям (не лише Онтаріо).
12 Jan 2024, 17:45
82520/434285
2 minutes ago