PR CUAET
-
І як вона вам? Чи допомогла з CELPIP? У нього і відео безкоштовні досить такі інформативні в ютубі. І от думаю чи набагато більше інформації в книжці, чи варто купувати
-
Я не консультант, у цій групі дуже давно і багато перечитала кейсів людей які отримали пр по різним програмам. Є люди, які заради пр змінюють провінцію і в нашій групі є дівчина яка ділилася такою історією. Є люди з дійсно сильними кейсами на гуманірну. А є люди які свідомо обирають гуманітарну програму навіть коли на неї немає підстав і коли їм про це говорять консультанти, бо це легший шлях, бо колись у когось з похожим кейсом це спрацювало. Що вони втрачають? Час і гроші (якщо подаються через консультанта). Якщо гроші то ще півбіди можна заробити і ТД і тп, то час, який людина втрачає на очікування відповіді вже ніяк не повернеш і не відшкодуєш. І добре коли все врешті-решт вдається і людина отримує картку, а якщо ні? Тому тут діляться досвідом, тому тут дають поради імміграційні консультанти, а прислухатися до них то справа кожного.
-
Дякую, але я не про це. А про те, що якщо вони будуть із залишившогося мені 1 року ворк перміту, пів року розглядати СЕС і реджектнуть, не дай Боже, то і ворк перміту уже лишиться пів року, і заявки в ін прогрес як підстави для продовження ворк перміту на загальних умовах уже не буде, і по куаетних умовах тоже вже не буде…
-
Ви маєте право на bridging work permit. Ну і якщо з документами буде щось не так, то не ріджектнуть, а дадуть запит на додаткові документи. Ріджект хіба якщо міс репрезентація
-
Я до того й веду - це всього лише група, де люди діляться своїми думками, досвідом. Чи мають вони на це право? Мають. Чи потрібно Вам чи мені прислуховуватися? Вирішувати тільки нам з Вами і відповідальність також тільки нас. Для оцінки кейсу потрібна консультація і можливо навіть не одна.
-
Так же тут есть люди, которые не являясь консультантами, всем подряд отвечают, что их кейс не пройдет, потому что только их кейс достоин одобрения, не раскрывая при этом деталей. Никто не мешает иметь план Б на случай если этот вариант не сработает и параллельного можно учить язык, сдавать экзамен и регистрироваться в пуле по тому же ЕЕ. Я не рекомендую всем подряд подаваться, в каждом моем сообщение посыл обращаться за оценкой к профессионалам в таком сложном вопросе.
-
Зрозуміла, дякую 🤗