PR CUAET
-
Доброго дня поділіться досвідом хто і як отримував довідку з Німеччини?
-
що написано?) все що є гортайте вище, там не тільки від мене, там ще багато інших людей наводять норм посилання
-
Не имеет значения, они присылают запрос на новую медицину, как и на биометрию
-
Подскажите, а вы прикрепляли medical exam, который надо было пройти в течение 90 дней по прилёту? Или они ещё раз запросили новый пройти?
-
Можете кинути лінк, де таке написано? Дякую
-
Кто то может посоветовать иммиграционного консультанта кто берется за гуманитарную программу и есть успехи?🙏🙏
-
ага)
-
То есть ей неважно работать на фул тайм , я основной заявитель и буду херачить на работе каждый божий день , пока она будет чилить 😅
-
вона взагалі не грає ролі для провінції, тільки Ви, як головний аплікант
-
Так, Ольга права) а ми на даний момент "Temporary residents". Ми не можемо тут жити постійно, бо у нас є перміти, які мають дату, до якої треба виїхати з Канади)
-
Я не знаю Мені потрібна допомога с заповненням і подачою на Гуманітарну программу Можливо що так
-
Я вписал к своей заявке свою невесту , как common law partner , можно ли ей уехать например на месяц-два ? Как думаете?
-
На телефоне вверху
-
Мы подились 29.01. Такого пока не запрашивали (я ожидаю aor/biometrics request), но в качестве подготовки хочу знать заранее что отвечать. Людям уже приходили эти письма о financial situation. Так ятотжа это моя инициатива понять как быть когда такое письмо прийдет.
-
И то я им написала сообщение мол заявка та вот она
-
И запрос пришел на всех членов семьи на мой емейл тк я главный аппликант , на каждого по письму Удачи
-
Мне ответили на 5 день
-
Ну на який час, то ніде не написано. Але по умовам, Ви маєте відповідати умовам програми, а тобто фул тайм робота і т.д. Тобто ви можете виїхати у відпустку 2-3 тижні, або ж якщо це робоче відрядження.
-
Добрий день ! Скажіть будь ласка чи можна в одному конверті відсилати в Консульство довідку про не судимість чоловіка та дружини ? Чи потрібно двома різними ?
-
Можна
12 Jan 2024, 17:45
82571/466284
2 minutes ago