PR CUAET
-
Мне ответили на 5 день
-
Ну на який час, то ніде не написано. Але по умовам, Ви маєте відповідати умовам програми, а тобто фул тайм робота і т.д. Тобто ви можете виїхати у відпустку 2-3 тижні, або ж якщо це робоче відрядження.
-
Добрий день ! Скажіть будь ласка чи можна в одному конверті відсилати в Консульство довідку про не судимість чоловіка та дружини ? Чи потрібно двома різними ?
-
Можна
-
Но знаете, я знаю случаи когда мне говорили они ничего не сдавали на гуманитарку , или наоборот одному члену семьи приходил запрос , но это все домыслы и слухи , я не знаю их кейсов , не знаю что в них и повторюсь это их разряда слухов . Мой случай я отписала , медицину пришлось сдавать и супругу который в Украине
-
А якщо в мене зліва нема ніяких "поля" для заповнень?
-
Вони в мене автоматично вже заповнені після авторизації
-
Именно)
-
скорее норма. Они сейчас обрабатывают тех, кто с самого начала подались. Вот тут можно посмотреть, как идет процесс у других myimmitracker.com/en/ca/trackers/ukrainian-family-sponsorship-tracker
-
Ці поля?
-
Спасибо большое
-
Теперь жду, но чувствую опять не успею только уже себя 😂😂😂
-
Я ничего не ждала и не успела подать мужа на три месяца...
-
Это на ноутбуке
-
Для вас так, бо ви все одно маєте відповідати умовам програми (провінційної), бо провінція може і відізвати її. Вона може робити що хоче до отримання e-copr. У момент його отримання краще бути у Канаді.
-
Дуже дякую
-
А что касается федерального этапа? Там уже ограничение по выезду есть?
-
Вона взагалі може робити, що хоче (окрім криміналу 🫣) та й перебувати де завгодно)
-
Ну мне оплачивают vocation pay и , по идеи , это как раз 2 недели +- Конкретных выходных и отпуска у меня нет , нигде не прописано
-
Может кто-то прислать форму у кого она точно открылась?
12 Jan 2024, 17:45
82587/466830
8 minutes ago