PR CUAET
-
Я писала private entrepreneur in collaboration with …
-
Я змінювала. В консульстві берете довідку і спокійно міняєте.
-
Або в приватні повідомлення
-
Все можливо тому що на обох сайтах є перелік провінцій які приймають. Напишіть буть ласка яка це була провінція
-
Ось цього вже не чула. Я знаю, людина відправляла в Оттаву, їй повернули і сказали в Торонто
-
Торонто приймає всі провінції чи тільки ті три які перелічені на сайті Торонто?
-
Скажіть, якщо я не надавала дані про попередній шлюб чоловіка та про дитину від того шлюбу для візи CUAET, чи можуть виникнути питання?
-
@OstapBosak Доброго вечора! Подала заявку і після вже побачила, що накосячила. 😭 Не вказала UCI дочки, яка ще в Канаду не приїхала, але отримала візу CUAET. І виходить, що у неї теж є UCI. Що робити в такому разі? Дякую
-
Вітаю, чи потрібно додавати військовий квиток при заповнені аплікації на провінційний чи федеральний рівні? Чи взагалі потрібні саме ці дані? Якщо чоловік не служив в армії, можуть бути подібні запити?
-
"sole proprietorship"
-
Наскільки я зрозуміла від почутого, то тільки з Торонто можна
-
Чи брав хтось довідку з російського консульства в Оттаві?
-
Ні. Просто прийшли віддали наше, нам видали канадські
-
Підкажіть, за останні пару тижнів, у когось МЗС передали паспорт після виготовлення на доставку в консульство? таке відчуття що поставили на паузу цей процес
-
Даже дякую!
-
Доброго. Чи вдалось дізнатись чому не прийшов е-мейл? Дякую.
-
Как минимум два человека которые подвались 6-7 ноября ещё не получили. Праздники. Ждём.
-
Дякую за відповідь. А довідку якусь брали з консульства?
-
Перепрошую, а те, що я подалась на АОС по старому паспорту, може якось вплинути на видачу номінації? Дякую
-
Я вносила адресу, яку надавала банку. Але я так зрозуміла, що не всі картки можуть спрацювати.
12 Jan 2024, 17:45
8262/450105
3 minutes ago