PR CUAET
-
Я Вам раджу заспокоїтися і не писати злобних коментарів більше, а інакше, так, дійсно прийдеться забанити 🤷♀️ Вибачте
-
🙌🏽 так, очікуємо
-
Які ставки на категорії? Trade? Transport? STEM? French ?🤷♀️
-
А я вот считаю (извините) что если я вдруг, допустим, медленная бабушка, то что, все, никогда мне этот слот не поймать. И мечтать о паспорте не стоит. Это как-то дико и не справедливо, законы джунглей какие-то.
-
Що Ви мене попереджуєте? Я повинна злякатись та мовчати? Я ж не москальської національності. Хочете забанити - взагалі не має питань!! Я почала відповідати на критику і коменти "одна тьотя" в мою адресу.
-
А до чого тут market research analyst? Яке відношення до туризму? Я працюю як дослідник і вже отримала номінацію, але мені просто цікаво .... )))))
-
Интересно может ли быть недвижимость оставшаяся в Украине быть как гарант фин состояния, написать что после получения статуса в планах ее продать например и открыть small business for example
-
Вище писали, що є можливість отримувати нотифікації про наявність слотів. Тепер можна отримувати сповіщення в Телеграм - пишіть, якщо цікаво
-
А хтось отримував довідку про несудимість з Нідерландів?
-
Хммм , я пробовала сейчас считать чип пока не получилось (количество попыток использовала теперь надо ждать ) Тоесть нет смысла тогда стараться если не возможно вытянуть справку 🤦