PR CUAET
-
Французи будуть завжди!
-
Усі ці іммігранти вважають що відсутні мови то підстави для Гуманітарки?
-
Це важливо! Це не «судний чат» де хтось має право вирішувати і давати поради кому підійде гуманітарна програма, а кому ні, хто має право на неї, а хто ні! Прошу поважати кожного читача цієї гілки/групи! Якщо не вдається скерувати свої емоції в потрібне русло вчасно, тоді раджу покидати групу до того як Вас забанять! Світ і так жорстокий - будьте добрішими один до одного 🙏
-
-
Можна ще викупити e-znaki sądowe
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, перший раз буду подавати декларацію в цьому році і хочу податись через додаток. На кліматичні виплати окремо треба подаватись чи додаток їх врахує ? Дякую
-
Я бы может и спросил их, только они не умеют говорить на английском,и много из них в основном refugees
-
Теж чула про це) З Канади не виїжджали, тож сподіваюсь сьогоднішнє оновлення це вже не глюк, а вони справді його прийняли 🤞🏻 Так само і з довідкою про несудимість, вона була річної давності на момент подачі😅
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/medical-exams.html
-
Я знаю, но мы спрашивали в Украине и специалист сказала что долго ждать нужно будет. Очень долго. Мы когда в этом месяцы там делали паспорт дочери, ждали всего 7 дней. Я думаю есть смысл сразу забрать и не ездить потом в Торонто (я из Манитобы)
-
За що просите бан? Хочете подаватися по гум, подавайтеся. Хто ж вам заважає. Пробуйте. Мені ,наприклад, тоже сказали ,хоча у мене кейс нелегкий( помер чоловік,який перед тим отримав номінацію), я працюю парттайм, професія,яка не підпадає під АОС, вчу англ на курсах,рівень англ низький, залишається рік до закінчення ворк перміту і я розумію, що не встигаю відпрацювати рік фултайм, є син неповнолітній, квартиру продали ще в 22 році) сказали,що я не підпадаю. Але я збираю документи і буду подаватися на гум програму. Бо іншого виходу у мене немає. Подавайтеся і ви,якщо вважаєте,що проходите.
-
Скажіть будь ласка податися на продовження ОВП потрібно щось оплачувати ?
-
А ваобще мерзко это как то . Как рабов на рынке нас тут выбирают. Молодых умных с руками берём. Остальные баласт не нужны. Ну номинация ну PR и что дальше. Каторга за фанерный домик на 30 лет. Тут на месте все для меня лично стало яснее. Причина что я сдесь только одна это война.
-
-
Хоть посмотрим 😂