PR CUAET
-
📍Спільното, нагадую всім - наразі невідомі інші варіанти як зловити слот в консульство, окрім як самостійно через дію (чи для свого близького родича - дружини,чоловіка, дитини, іноді батьків, з правом передачі слота на місці в консульстві, підтверджуючи родинний звʼязок). Всі пропозиції «дістати слот» від рандомних людей в чаті не перевірені жодним чином і ви співпрацюєте з ними на свій власний ризик. Перевіряйте інформацію і не ведіться на скам!
-
А мне не ответили ни на одно, отправляла 02.02 и 09.02
-
Для спонсорских программ там подписывают специальную декларацию и юридически спонсор несет ответственность. Потому что куча случаев когда сначала содержали а потом перестали и человек подается на помощь от государства. Ему то заплатят но со спонсора взыщут. Поэтому просто обещание в письме ничего не несет само по себе
-
Есть общее правило , которое действует для всех. Владелец воркпермита имеет право на гос страховку , если он проработал фултайм более полугода. И его дети, легально находящиеся в Канаде, тоже получают такое право. Если у вас это уже есть - то беспокоиться "про жизнь после CUAET" у вас нет причин. А сам вопрос про раздачу мед страховки после 31.03.2024 - как бы открытый. В том числе для прибывших в последние дни марта. Про мед страховку нет отдельного положения, как ее будут давать после этой даты. В отличии от финпомощи, про которую указали, что на нее можно подаваться до 1 июля 2024 года.
-
-
Дякую
-
Доброго дня, хто робив довіреність для представлення інтересів в Україні. Як правильно робиться це? Можна завірити у нотаріуса чи тільки консул може це зробити? Дякую за відповідь.
-
-
Я також думала над цим питанням, бо через сестру подалися ми і також будемо подавати маму. Якщо брати економічні програми то там достатньо щоб працював основний заявник і через нього йде отримання пр для всієї родини, незалежно працює депендент чи ні. Так от, я основний заявник по цій програмі але я не працюю на даний час, але працює мій чоловік. Документи з місця роботи, Т4 зможемо надати по запиту. Але чи достатньо буде цього по цій програмі? На рахунок мами, вона працює (поки) в Україні + пенсія, яку перевівши в канадські долари не вистачить ні на що. Це лише сестра зможе надати свої документи з місця роботи, щоб підтвердити дохід і що типу зможе забезпечити маму. Знову питання - чи достатньо цього? Саме цікаве, що ця програма позиціонувалася з самого початку без фінансової забезпеченості і для багатьох вона стала єдиним варіантом забрати батьків, а зараз з цими запитами і не знаєш шо робити.
-
У Wise є звичайна електронна квитанція яку можна роздрукувати