PR CUAET
-
Дякую
-
Доброго дня, хто робив довіреність для представлення інтересів в Україні. Як правильно робиться це? Можна завірити у нотаріуса чи тільки консул може це зробити? Дякую за відповідь.
-
-
Я також думала над цим питанням, бо через сестру подалися ми і також будемо подавати маму. Якщо брати економічні програми то там достатньо щоб працював основний заявник і через нього йде отримання пр для всієї родини, незалежно працює депендент чи ні. Так от, я основний заявник по цій програмі але я не працюю на даний час, але працює мій чоловік. Документи з місця роботи, Т4 зможемо надати по запиту. Але чи достатньо буде цього по цій програмі? На рахунок мами, вона працює (поки) в Україні + пенсія, яку перевівши в канадські долари не вистачить ні на що. Це лише сестра зможе надати свої документи з місця роботи, щоб підтвердити дохід і що типу зможе забезпечити маму. Знову питання - чи достатньо цього? Саме цікаве, що ця програма позиціонувалася з самого початку без фінансової забезпеченості і для багатьох вона стала єдиним варіантом забрати батьків, а зараз з цими запитами і не знаєш шо робити.
-
У Wise є звичайна електронна квитанція яку можна роздрукувати
-
Добрый день! Пришел дозапрос по анкете 5669. При первом заполнении забыла указать что было 2 отказа в визитор визе в США, а сейчас когда пришел дозапрос надо указать. Подскажите, кто то подавал исправленную декларацию с объяснением? Какие последствия? PS В соответствующем чате написала - но наверное его мало кто читает (((
-
Вибачте, що втручаюсь у ваші дискусії, але не зовсім розумію, чому @SvitlanaMarch, потрібно відправити у бан. Особисто мені її повідомлення багато в чому допомогли, як приклад, як потрібно називати документи, також розклало трішки по полицям, як краще подавати інформацію у листі про себе. Ви всі самі просите «оцінити» ваші шанси, а потім починаєте ображати. Ви можете спокійно почитати чат і самі оцінити свої шанси, не можете, то звертайтеся до імміграційних консультантів/адвокатів. І кожен сам приймає рішення подаватися йому по цій програмі чи ні, це ваші кошти і ваша відповідальність. І яка вам різниця, що хтось вам сказав, що ви не «підходите по цій програмі», що починаєте переконувати в протилежному?
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста примерную цену подачи на федеральную программу по AOS , ( стоимость помощи )