PR CUAET
-
Спасибо большое за ответ!
-
Так, але товариш(так, знаю дуже смішно звучить), чув, що на експрес саме нок такера не підходить, бо були зміни в цій програмі
-
Не виникне. Подавайтеся. Більш того, для деяких програм імміграції відразу є така опція як Bridging work permit. А для деяких, типа TRtoРR кожен рік окремо надавали право чекаючим рішення отримати воркперміт.
-
В ЕЕ проходять професії з тір 0-3
-
Для порівняння CRS general VS transport category
-
Більше того, тракери Нок є в категоріях - тобто CRS нижче ніж General = більше шанс бути обраним з пулу
-
Julia якщо ви будете мати такий лист поділіться будьласка у мене також батьки пенсійного віку вище 70 і не працюють , і розумію , що і такий запит і нам прийде і не уявляю , що писати , батьки проживають у мене , і в житлі чи їжі не мають потреби … але , як цей лист пояснювальний писати і що саме вказувати не уявляю 🤷♀️☹️
-
Вот вот. Я про этот их shortage и желание улучшить туризм и хоспиталити сектор год назад узнала почти. Так им не хватало работников целый год …. Ага , наши уже везде заполонили этот сектор. Люди найти работу не могут. А я Задолбалась в отеле работать и ждать-пождать. Здоровье дороже… И вот когда уже полгода на нормальной работе трудилась- AOS прикрыли. Остался грубо говоря год ворк пермита. Дальше…? Неизвестность. ЕЕ в силу возраста не потяну.
-
Ничего не было) Я мониторила до 14.00 практически каждые 5 минут
-
Всім доброго дня! Хто може підказати, чи достатньо буде на цей запит надіслати переклад та WES евалюацію диплому магістра? Чи потрібно додавати всі атестати, включаючи бакалавра та шкільний? Дякую!
-
Они уже все ПР имеют. И зная английский сидят на этих хаускипингах , туалетодрайками. 🤷🏼♀️🤷🏼♀️не понимаю этого.
-
Так хочеться вірити що саме так і буде , Боже допоможи нам усім🙏❤️
-
Освноні 4 групи: 1. Неможливість отримати статус нормальним шляхом через якісь обяктивні прични (в тому числі inadmissibility та невідопвідність акту) 2. Максимально глибока інтергація в Канаді 3. Обєктивна неможливість повернутися в країну походження (або якщо таке повернення було б негуманним і жорстоким) 4. Самозабезпечуваність (фінансова) в Канаді
-
3500$
-
Реально выглядит так как будто нам кость кидают и кто первый схватит , тот выиграл 😅 Вернусь через неделю
-
Все , интерес ловить слот пропал
-
спасибо
-
Дякую дуже за роз'яснення!
-
Якщо вкажете самі що забули і надішлете виправлену форму то все буде ок
-
На жаль перміт довше ніж поточний паспорт не дадуть. Відповідно подаватися коли вже буде новий паспорт. Але якщо якоїсь нової версії CUAET не буде на той час, то будуть застосовуватися загальні вимоги по фінансах = tuition amount + $26k per year
12 Jan 2024, 17:45
82921/425497
2 minutes ago