PR CUAET
-
Дякую за відповідь. А якому етапі приходить відмова?
-
😂😂😂😂😂
-
Добрый вечер. Подскажите, пожалуста, у кого был запрос на дополнительные документы, после того как вы их прикрепили к заявке, приходило ли вам какое-то уведомление что они их получили? Вроде бы мелочь, но они дают на это 10 дней и я переживаю чтобы потом не сказали, что они ничего не получили.
-
Ви все правильно пишете. Але ви це пишете в розрізі того що за 3 роки чомусь Українці повинні отрирмати ПР. Це всіх наше бажання, але це (поки що) не реальність. Канада пообіцяла, і надала тимчаове право заїхати, перебувати, працювати. А також додали більшіть бонусів, які переважно доступні лише ПРам. А ще в плюс прямої фінансової допомоги на 150 мільйонів доларів нароздавали. Але ПР (поки що) ні не обіцяли, ні не пропонували. Хоча б не забрали можливість подаватися (а легко могли б виключити CUAET holders з економічних програм). Можете поцікавитися як отримати ПР наприклад в Польщі, Ірландії, чи в більшості Європи. Для багатьох країн, відповідь - ніяк.
-
Я обратила внимание на первый пункт, не выделенный желтым в дозапросе. И вот что отмечено в чек листе.. поэтому делаю вывод, что все таки не хватает именно аттестата.
-
Кажен кейс різний. Я почалась на номінацію від провінції та получила її за 5 днів, потім почалась на федеральний етап та получила ПР за 5 місяців. Все подавала сама, до консультантів ніяких не ходила. Та що не бійтесь, все буде добре.
-
А авторизация проходит за пару кликов автоматически😂