PR CUAET
-
Я це адресовую, тому що особливо "неіскушонному" читачу, з йього діалогу могло здатися, до пілся провінційної номінації можна робити все що завгодно, бо ПР то окремий процес і робота не важлива. Незалежно чи це те що ви мали на увазі чи ні
-
Як не дивно, мені і більшості учасників діалогу здалося навпаки. Запишем це в "simple miscommunication"
-
Такаж, як і завжди. Запишетесь - зможете прийти та зробити другий закордонний паспорт. Не запишетесь - не зможете. Ходити та дзвонити без запису - не допоможе. t.me/prcuaet/19036/42972
-
Остап, еще раз, разговор в том диалоге, из которого вы выдергиваете фразы, был о другом :) вообще о другом
-
Можливо ми десь вас не до кінця зрозуміли
-
Звільнити звісно можна кожного - про гарантії не йдеться
-
Це і є те що вони просять. Що ваш найм умовно безстроковий
-
Слово permanent position = job offer for indetermined amount of time
-
тобто ловити щодня, в консульстві з 16,30- 17,00 по Єдмонтону і з 17,00 по Торонто?
-
Не спамте будь ласка
-
Конечно, но в нем не было ничего о 12 месяцах гарантии последнего трудоустройства з
-
В один з дней тижня. Нема конкретного.
-
В референсі було написано що у вас permanent position?
-
Он просто содержал информацию из двух полей Кроме срока предполагаемой дальнейшей раьоты
-
Залежить від програми по якій подалися. Якщо немає вимог працювати, то можете робити Стаді перміт і іти вчитися
-
Доставка прийде тільки в консульство. Мабуть, можливо і в інше - Торонто або Оттаву.
-
Загружал референс в оба слота
-
А що ви загружали в слот job offer?
-
А я из своего опыта подачи могу сказать, что job offer не предоставлял и не просили :)
-
Той що новий
12 Jan 2024, 17:45
8310/433599
less than a minute ago