PR CUAET
-
А мне все помогали. И сейчас переодически Остап дает информацию, которая стоит 150 дол за час.
-
Всім доброго дня! Я подалась на номінацію і чекаю на результат. Чи може я податись на новий WP чи не виникне проблем при заповненні на федеральному рівні?
-
А шо по фінансам? Я шось пропустила мабудь. Треба показувати якусь суму чи шо?
-
Что то по приезду нам никто из украинцев не помог а вот канадцы помогли с жильём и с работой и тд ,группа тут причём?это вот ваш бред послушаешь то канадцы прям говорит, зачем тогда приезжаете сюда ?помощь денежную получить и уехать ?
-
Я не говорил что украинцы плохие. Я культурно лично Вам пытаюсь донести что не надо другим людям когда Вас не просят указывать что делать.
-
Це означає, що хтось інший встиг першим його обрати і підтвердити. Коли їх немає, в ту мілісекунду при оновленні сторінки пише «оберіть час», і не показує жодних варіантів, і дата не виділена жирним шрифтом
-
@VladV1V все плохие))) просто невозможно этот бред читать.
-
Все правильно. Одним Канада нормальная, другим отстой. It's up to you,
-
If your nationalidentity card doesnt have an expiry date, follow these steps: 1 Inthe Expiry Date (YYYY/MM/DD) feld, enter "3000/01/01”.
-
Что вас повеселило, что вы пришли спрашивать у украинцев, «которые такие плохие». Информация стоит денег. И да им. адвокаты берут от 150 дол за час.
-
Підкажіть будь ласка, які дані вносити до графи «Expiry date” у розділі “National identity document”, якщо людині 45+ та український паспорт паперовий? Дякую
-
Так, звичайно
-
Какую рекламу? Как охренеть когда учишь французский!?))) Вопрос риторический. С вами все и так понятно.
-
Справка о несудимости с Германии кто-то заказывал?
-
Зачем мне спрашивать если всё можно самой сделать если ты не тупой ,а вы рекламу наверно делаете как все
-
Остапе, а чи не можна порадити в такому випадку, враховуючи, що хлопець подасть документи на виготовлення нового паспорту 21 березна, подати заявку на стаді перміт до 31 березня по умовам CUAET і додати лист пояснення, що замовили новий паспорт, очікуємо і додамо одразу, як отримаємо? Вони все одно доволі тривалий час розглядають заявку на стаді перміт, можна і встигнути паспорт отримати. Чи так не спрацює?
-
Я мушу їм дати номер рахунку, який вказаний на офіційному сайті?
-
Дякую 🌹
-
Ніби все ок? Відповіді ніякої не дали ще?
-
Напишіть листа пояснючого в пдф та відправте , в мене приняли і все ніби окей. Можете самі , можете заплатити юристам які напишуть
12 Jan 2024, 17:45
83121/474652
4 days ago