PR CUAET
-
Всім привіт! Подався по гуманітарній програмі і отримав перше одобрення пів року тому. Сьогодні отримав лист від IRCC про те що треба надіслати їм додатковий документ про доказ звільнення з обов'язку проходження військової служби або документ про те де я служив та коли. В 17 років коли я проходив мед комісію - мене оприділили як не придатного для служби. Проблема в тому, що в мене немає ніякого документа який це підтверджує. В когось була така ситуація? Хтось знає що робити та що відповісти їм в такому випадку? Або може хтось знає консультанта, який в змозі допопогти??
-
Та это ваш бред послушать ,понятно сразу
-
Всім привіт! Подався по гуманітарній програмі і отримав перше одобрення пів року тому. Сьогодні отримав лист від IRCC про те що треба надіслати їм додатковий документ про доказ звільнення з обов'язку проходження військової служби або документ про те де я служив та коли. В 17 років коли я проходив мед комісію - мене оприділили як не придатного для служби. Проблема в тому, що в мене немає ніякого документа який це підтверджує. В когось була така ситуація? Хтось знає що робити та що відповісти їм в такому випадку? Або може хтось знає консультанта, який в змозі допопогти??
-
дякую!
-
Напишіть в цю групу t.me/prcuaet/39128
-
Але може ще щось цікаве буде
-
Якщо ви така «розумна» то робіть все сама, але не треба брехати, що українці не допомагають друг-другу. Ця група, дві церкви з ярмарками вакансій та донатами і т.д. - прямий цьому доказ
-
Новина буде про мексиканських іммігрантів www.cbc.ca/news/politics/mexico-canada-visas-asylum-1.7128408
-
Повірте, канадці так говорять. Ви мабуть не чули про те що офіцери в аеропорту не видавали вп і прямо казали з яких причин українці їдуть в Канаду. А ще в очі кажуть, що в Канаді зросли ціни, бо Канада надала і надає грошову допомогу Україні і українцям, замість того щоб спрямувати ці кошти на потреби держави
-
К стате нет ,вы ошиблись ,на ферме
-
В рашці живете?
-
Квебек вже пів року кричить що в них люди на вулицях у небезпеці, у холоді і голоді ( біженці і в них немає ресурсів допомогти)
-
Мы сами к стате всё делаем и ни укого помощи ещё не просили ни разу ,не такие уж тупые, и деньги есть куда потратить на детей своих
-
Вплив США Що там апокаліпсис мексиканський що тут 🫨
-
Та вы вообще супер быстрые🔥
-
Quebec Premier François Legault has been calling on the federal government to do more to slow the influx of asylum seekers into his province. Last week, he said Ottawa should bring back the visa requirement for Mexican travellers.
-
А с чего вы взяли что я вру ,мне никто не помогал ,вы хоть знаете где я живу ,чтоб что то говорить
-
Про мексиканців 😅
-
Ок, 25 марта будет год, как мы получили по гуманитарной, с консультантом , и я до сих пор продолжаю сидеть и тратить время зря помогать людям 🤣
-
До чого ви це написали?
12 Jan 2024, 17:45
83141/474652
3 days ago