PR CUAET
-
Новина буде про мексиканських іммігрантів www.cbc.ca/news/politics/mexico-canada-visas-asylum-1.7128408
-
Повірте, канадці так говорять. Ви мабуть не чули про те що офіцери в аеропорту не видавали вп і прямо казали з яких причин українці їдуть в Канаду. А ще в очі кажуть, що в Канаді зросли ціни, бо Канада надала і надає грошову допомогу Україні і українцям, замість того щоб спрямувати ці кошти на потреби держави
-
К стате нет ,вы ошиблись ,на ферме
-
В рашці живете?
-
Квебек вже пів року кричить що в них люди на вулицях у небезпеці, у холоді і голоді ( біженці і в них немає ресурсів допомогти)
-
Мы сами к стате всё делаем и ни укого помощи ещё не просили ни разу ,не такие уж тупые, и деньги есть куда потратить на детей своих
-
Вплив США Що там апокаліпсис мексиканський що тут 🫨
-
Та вы вообще супер быстрые🔥
-
Quebec Premier François Legault has been calling on the federal government to do more to slow the influx of asylum seekers into his province. Last week, he said Ottawa should bring back the visa requirement for Mexican travellers.
-
А с чего вы взяли что я вру ,мне никто не помогал ,вы хоть знаете где я живу ,чтоб что то говорить
-
Про мексиканців 😅
-
Ок, 25 марта будет год, как мы получили по гуманитарной, с консультантом , и я до сих пор продолжаю сидеть и тратить время зря помогать людям 🤣
-
До чого ви це написали?
-
Ми вчора прилетіли і нам ніхто на кордоні такого не казав.
-
Ооо, друже, якщоб ви мали терміново летіти за кордон то чекання того пластику показалось би Вам вічністю 🤣😉
-
Статус не дає право перетину кордону. Вільно подорожувати можна лише після отримання пластику
-
Мы когда решили подаваться, вообще не знали ни про какую гуманитарную программу, нам консультант рассказал. И по срокам тоже не понимали вообще, сколько должно быть... Но получилось все очень быстро, это правда.
-
А что если человек пишет на русском ,значит врёт или с рашки сразу ,что вы за люди ,все одинаковые все люди ,и язык не должен быть важен
-
а коли запрошують бекграунд, то є можливість переглянути свою заявку що подавав ?
-
Нащо за цей пластик перейматися? Статус то вже є
12 Jan 2024, 17:45
83148/471463
3 minutes ago