PR CUAET
-
В мене було навпаки)) по приїзді в Канаду довелось вчитись розуміти індійський акцент)
-
Я бачу треба видалити мої повідомлення. Бо люди не розуміють суті і продовжують тегати.
-
Я не кажу за вчора, був період, коли українці масово поверталися до Європи і вихвалятися в соцмережах як вони "надурили" Канаду, тому багато хто писав, що зіштовхуватися з такими відповідями офіцера на кордоні.
-
Дякую, я вже налітався за ці 2 роки, більше нема бажання :)
-
Не бачу ніяких питань на тему російської мови. Де ви побачили таке питання?
-
Ну ви молодець.
-
Ответила на вопрос ,а что что то не так ?
-
Поздравляю! И спасибо вам, все возвращается, вы там себе карму ого построили!
-
Так, це правда. У мене на роботі прям дві протилежності якраз: одні дуже підтримують Україну і кожен раз кажуть які вони раді що я тут. А інша розповідала мені наративи раші що Україна це частина Росії, 30хв з нею дискусію мала. Думаю багато є неосвідчених яким тільки і дай привід кидатись на когось. Не бачать проблем своєї країни. Ну прям як хто? Як українці 😃
-
Ну вам повезло это хорошо и спасибо им что помогают
-
Naics це перелік конкретних компаній чи конкретних галузей?
-
@TarasExpres
-
Мені дуже допомогли українці по приїзду. Незнайомі люди. Але вони були українцями
-
Я не говорила что прям все ,но покрасней мере я и мой муж столкнулись с этим и есть другие люди тоже
-
А причём тут Альберта, где она и где я
-
Канадійці, як і українці, різні є. Мені нещодавно одна канадійка таких речей наговорила, що на голову не налазить. У магазині моя ж колега оформила повернення товару. Фінансовий відділ трохи довго повертав їй гроші. То вона прийшла на мою зміну, і як тільки мене не називала, і репетуаала, що вона мене утримує зі своїх податків, і що я не заслуговую взагалі знаходитися в Канаді і шкода, що мене уряд не депортує додому. І такі канадійці бувають. Тож не треба тут доводити, що всі українці погані, а лише канадійці - хороші
-
О какой суме вообще идет речь? Хоть примерно какой диапазон ..
-
Ситуації різні бувають. Я чекала на пластик 3 місяці після coPR, поїздок не планувалось і було ок, але абсолютно розумію тих хто рахує кожен день, бо запланована поїздка
-
А вы с какой целью в этой группе ,
-
Это было просто предположение, н в программе, ни в обсуждении тут о суммаох речи не шло/не идёт. Выше написал Остап,что если доказать фин возможности нет, то нужно состюлаться на правила програмы. А если все же есть капитал для подтверждения фин возможностей, то его стоит указать (какой суммы хватит ircc не говорила/в коментартх не обсуждалось) Так что видимо каждый поступит как считает нужным:)
12 Jan 2024, 17:45
83172/457415
about a minute ago