PR CUAET
-
Так, це правда. У мене на роботі прям дві протилежності якраз: одні дуже підтримують Україну і кожен раз кажуть які вони раді що я тут. А інша розповідала мені наративи раші що Україна це частина Росії, 30хв з нею дискусію мала. Думаю багато є неосвідчених яким тільки і дай привід кидатись на когось. Не бачать проблем своєї країни. Ну прям як хто? Як українці 😃
-
Naics це перелік конкретних компаній чи конкретних галузей?
-
Канадійці, як і українці, різні є. Мені нещодавно одна канадійка таких речей наговорила, що на голову не налазить. У магазині моя ж колега оформила повернення товару. Фінансовий відділ трохи довго повертав їй гроші. То вона прийшла на мою зміну, і як тільки мене не називала, і репетуаала, що вона мене утримує зі своїх податків, і що я не заслуговую взагалі знаходитися в Канаді і шкода, що мене уряд не депортує додому. І такі канадійці бувають. Тож не треба тут доводити, що всі українці погані, а лише канадійці - хороші
-
Это было просто предположение, н в программе, ни в обсуждении тут о суммаох речи не шло/не идёт. Выше написал Остап,что если доказать фин возможности нет, то нужно состюлаться на правила програмы. А если все же есть капитал для подтверждения фин возможностей, то его стоит указать (какой суммы хватит ircc не говорила/в коментартх не обсуждалось) Так что видимо каждый поступит как считает нужным:)