PR CUAET
-
Ну вам повезло это хорошо и спасибо им что помогают
-
Naics це перелік конкретних компаній чи конкретних галузей?
-
@TarasExpres
-
Мені дуже допомогли українці по приїзду. Незнайомі люди. Але вони були українцями
-
Я не говорила что прям все ,но покрасней мере я и мой муж столкнулись с этим и есть другие люди тоже
-
А причём тут Альберта, где она и где я
-
Канадійці, як і українці, різні є. Мені нещодавно одна канадійка таких речей наговорила, що на голову не налазить. У магазині моя ж колега оформила повернення товару. Фінансовий відділ трохи довго повертав їй гроші. То вона прийшла на мою зміну, і як тільки мене не називала, і репетуаала, що вона мене утримує зі своїх податків, і що я не заслуговую взагалі знаходитися в Канаді і шкода, що мене уряд не депортує додому. І такі канадійці бувають. Тож не треба тут доводити, що всі українці погані, а лише канадійці - хороші
-
О какой суме вообще идет речь? Хоть примерно какой диапазон ..
-
Ситуації різні бувають. Я чекала на пластик 3 місяці після coPR, поїздок не планувалось і було ок, але абсолютно розумію тих хто рахує кожен день, бо запланована поїздка
-
А вы с какой целью в этой группе ,
-
Это было просто предположение, н в программе, ни в обсуждении тут о суммаох речи не шло/не идёт. Выше написал Остап,что если доказать фин возможности нет, то нужно состюлаться на правила програмы. А если все же есть капитал для подтверждения фин возможностей, то его стоит указать (какой суммы хватит ircc не говорила/в коментартх не обсуждалось) Так что видимо каждый поступит как считает нужным:)
-
Якось це відійшло від теми гілки, можливо в флуд перейдемо?)
-
Про продовження WP www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html
-
Прям 100%, нарешті хтось поставив крапку в цій розмові ахахха
-
Працюю в кафе, тому можу вам сказати , що людину характеризує не національність. Канадійці теж такі rude бувають, що ви собі уявити не можете.
-
Навіщо ви тоді пишете в топіку Альберти? З якою метою ви в групі взагалі?
-
Что я развела ?я ответила как есть .что то не так ?
-
Людина - модератор чату. І багатьом допомагає А от навіщо ви чвари розводите в різних гілках ви так і не відповіли
-
Бот сломался 🤣
-
И где Альберта?
12 Jan 2024, 17:45
83181/456728
4 minutes ago