PR CUAET
-
Я вам скинула где я писала в какой группе
-
Будь ласка, заспокойтесь. Вам показали скріншот вашого повідомлення з гілки про Альберту, де ви це писали.
-
Не так писати не по темі чату і розводити чвари там& де того робити не варто
-
Как будет по-украински «вижу»?
-
Жіночка написала в групі Альберти, шо вона на фермі. Певно, мала на увазі бото-ферму)))
-
Как будет «вижу» по-украински? 😁
-
Та не має такого покласти гроші туди сюди. Ми такою самодіяльністю зробимо більше лиха тим заявкам ніж добра. Якщо б наша програма мала фінансові вимоги, вони були би дуже чіткі. Якщо цікаво ось тут подивіться така сама програма для Судану. Там все до копійки пояснено що треба та що підходить. Але в нас такого немає! www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/sudan2023/pr-pathway/proof-funds.html#gc-document-nav
-
Общепит везде одинаковый 😁
-
пригожин утырок
-
Земля тебе пухом ,следи за словами что пишешь, может ты сама бот
-
В мене так наварити я на мені СІВС намагався. По контракту був рік фрі фіі Почали знімати після 3 місяців Я їм там зробила кузькіну мать опісля😆
-
Я на них смішних відповідей не знаю )) а на «віжу/слішу» у мене є 🤣
-
Ви ж відправили лист на ємейл консульства про сплату на DHL, щоб вони подали дані на МЗС? Зробить пошук у своєї е-пошті по ключовому слову DHL
-
Тут уникальное явление!
-
Це бот, я спілкуюсь в чаті двума мовами
-
От чійорт спалила😆 Питай про паляницю Чи полуницю А краще обидві 😆
-
Будь ласка, не піднімайте мовне питання. Або хоча б у Флуд
-
Не, ну так не интересно , я от бота хотел ответ услышать :)
-
В EQ bank, Tangerine, Simplii обслуговування безкоштовне. Правда Simplii новачку не рекомендую, там треба показувати bills для реєстрації, а їх може ще не бути
-
«Слішішь»😏😉 А серйозно - не чіпайте і не буде .. Взагалі пішло не по темі і yada yada
12 Jan 2024, 17:45
83223/453702
2 minutes ago