PR CUAET
-
Та не має такого покласти гроші туди сюди. Ми такою самодіяльністю зробимо більше лиха тим заявкам ніж добра. Якщо б наша програма мала фінансові вимоги, вони були би дуже чіткі. Якщо цікаво ось тут подивіться така сама програма для Судану. Там все до копійки пояснено що треба та що підходить. Але в нас такого немає! www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/sudan2023/pr-pathway/proof-funds.html#gc-document-nav
-
Общепит везде одинаковый 😁
-
В мене так наварити я на мені СІВС намагався. По контракту був рік фрі фіі Почали знімати після 3 місяців Я їм там зробила кузькіну мать опісля😆
-
От чійорт спалила😆 Питай про паляницю Чи полуницю А краще обидві 😆
-
Будь ласка, не піднімайте мовне питання. Або хоча б у Флуд
-
«Слішішь»😏😉 А серйозно - не чіпайте і не буде .. Взагалі пішло не по темі і yada yada
-
Мене також цікавить це питання , я можу покласти наприклад з рахунку мого на рахунок мами ., яка практично нічого немає там , але ж офіцер побачить що гроші були передані з мого рахунку до маминого то мені це виглядає зовсім не логічно😬🤷♀️можна наприклад добавити батьків до join account мого але хіба офіцер цього не побачить???ну якось це все не логічно на мій погляд
-
Те ж саме. В мене після року почали знімати. Потім вернули