PR CUAET
-
А чи є десь приблизні дані, скільки податків КУАЕТівці заплатили в бюджет за ці 2 роки?
-
Але ніби чим далі йдуть завдання, тим вони менш прискіпливі до оцінювання, бо дійсно щось абсурдне може бути
-
Всем добрейшего вечера! У меня с моим образованием и опытом работы подходят вот эти НОКИ По какой программе лучше идти для иммиграции? Благодарю
-
Так Але раджу то робити на письмі більше
-
В Канаді то цінний скіл)
-
Офис в ВС, место работы в ВС . В чем проблема? Подавайтесь
-
Подскажите что вообще делать если военный билет остался в Украине , и не факт что он цел
-
У всіх знайомих був відвертий сюр Екзаменатори тупо намагаються ввести в ступор і тим самим зрозуміти як ви реагуєте на «нестандартні» теми. Логічно ніби
-
Да спасибо, посмотрела. Оч полезно было для общей информации
-
На вищий бал радять додати всяких фенсі слів, але я теж маю стратегію говорити від себе і цього достатньо
-
Ради интереса, теоретически, посмотрите суданскую семейную программу. Я дала ссылку выше. Там все суммы расписаны и количество людей. Не космические суммы в целом.
-
Стратегія цікава, там ніби як треба описати другу незвичайну ситуацію, яку ти бачиш чи бачив. Мене те завдання теж трішки підбішує😅 Гарний результат 🔥
-
То індійців я розумію дуже добре)))
-
Взагалі виконувати завдання і вкластися в час - найголовніше. Не виходити за встановленниц час але і не мовчати. Вони оцінюють ваше вміння вільно говорити, не зазубреними фразами, а вільною мовою, яка є словниково нескудна & граматично правильна. Яке б дурне завдання опис чи монолог вам би не потрапили на тесті
-
Ще залежить від того, хто де жив. Я жила в Азії, працювала з Азією та Африкою, в основному. Лише трохи - з Америкою
-
Короче посмотрим як оно у людей будет. Мне просто было интересно о каких цифрах реч идет и все.
-
Все будет хорошо! Дадут все исключение кому требуется согласно полиси. Но до этого перечитают кучу ненужной документации от украинцев а все потому что сами виноваты 😂и в итоге все будет ок!
-
Просто существует
-
Alberta express entry, cec
-
Робила евалуацію китайської докторантури через ВЕС Головоіпіння страшне, але по-іншому неможна ні для імміграції ні для роботи
12 Jan 2024, 17:45
83296/462070
3 minutes ago