PR CUAET
-
Якщо так, то Ваш нок є в списку для Alberta Accelerated Tech Pathway - www.alberta.ca/system/files/custom_downloaded_images/lbr-aaip-tech-pathway-nocs-codes-list.pdf Якщо компанія має код NAICS з цього списку то Ви маєте шанси йти по цій програмі www.alberta.ca/system/files/custom_downloaded_images/lbr-aaip-tech-pathway-naics-codes-list.pdf
-
Підкажіть по цінах на переклад свідоцтва про народження та на завіряння обов'язкових форм в нотаріуса (2 форми, кожна 2 сторінки). Нотаріус бере за листок чи за документ? (Онтаріо)
-
Вже тричі)
-
Так, звісно, відправили
-
Доброго дня, Маю подібну ситуацію, прошу про допомогу @OstapBosak. Мені видали letter of Employment та job offer з тією ж кількістю обов'язків, вони в більшості співпадають з обов'язками відповідаючи моєму ноку, проте мій НОК має більше обов'язків, ніж мій НОК вимагає. Чи можна подаватись на певну позицію якщо там співпадає до 70%. Чи могла б я вам написати приватно більше деталей?
-
Паспорта приходят только в консульства при любой отправке. Мне с момента оплаты на DHL прошло три недели до передачи им моего паспорта из МЗС и где то дней 10 паспорт летел в Торонто. Выше писали, что пока ещё МЗС не передал паспорт - ждут уже месяц. После передачи паспорт привозят быстро - до 2х недель
-
Вітаю, друзі. Сертифікований перекладач у Канаді, маю печатку. Звертайтеся на електронну пошту [email protected]. Ціна документів від 25 доларів, є можливість робити термінові переклади з терміном у добу. Найчастіше переклад готовий за 2-3 дні. Телефон (506) 233-91-69
-
Спасибо большое. Сколько это стоит и как быстро в итоге после оплаты присылают? Они присылают в консульство или сразу на дом тоже можно? (Спрашиваю, потому что живу не в Торонто)
-
Нам сказали это латерея. Осенью часто продлевали, а сейчас редко