PR CUAET
-
Офіс в Альберті, працюю в Альберті, головний офіс в БС, але я там фізично працюю так що те що офіс в БС не проблема, повинен підійти по цій програмі. Але є інше питання, щоб створити профіль в ЕЕ обов'язково потрібно мати 300 балів наскільки я знаю, але чи обов'язково мати рік досвіду для реєстрації профілю? Дякую
-
А сколько это стоило? И как узнать, не отправлен ли ещё паспорт в Канаду?
-
Якщо ви здаєте всі аспекти мінімум на 7 - так. Ще додатково 25 балів якщо інгліш мінімально по 5. Ця програма для всіх провінцій, окрім Квебек.
-
Думаю, что не в таймзоне дело. Я хоть и не в IRCC работаю, но тоже в довольно интересной структуре. Я когда делаю некоторые апдейты в кейсах- то effective date у них автоматически выставляется завтрашним числом. То есть информацию я внесла, мои коллеги эту информацию увидят уже сегодня, но дата будет стоять завтрашняя и вступят в силу эти изменения завтра. Думаю, примерно такая же система в IRCC, а, возможно, и программное обеспечение у нас с ними от одного разработчика 🤷♀️
-
А я замечала такое в онлайн оплатах в Scotiabank, когда заплатил сегодня, а дата стоит завтрашним.
-
Інтригу навели звичайно. То вже скажіть результат CELPIP після підготовки. Чи цей "перший раз" уже після підготовки?
-
Можливо у когось така сама ситуація ,або знаєте що можна зробити .Ситуація -wp дали до кінця 25 року ( дія паспорта теж закінчується в 25 ) нового паспорту ще немає .Питання ,чи є взагалі шанс отримати подовження пізніше 24 ? Чи подаватися зараз ( бачила інформацію що начебто без паспорту подовжують ,але як отримаю новий -то дати інформацію по ньому )
-
В когось була ситуація, що portal 1 відправили, але він на пошту не прийшов? В ircc дзвонили вже декілька разів, сказали відправлять повторно, вже пройшло 2 тижні, а листа так і немає. А згідно їх даних направили його ще 19 січня((( Можливо є дієві рекомендації як діяти в такому випадку?
-
З власного досвіду, нічого не дали і не продовжили поки не надали новий паспорт.
-
Така ситуація була вже у людей з чату. Почекайте трошки, думаю з Вами поділяться досвідом що робити (можливо поки що не прочитали Ваше повідомлення).