PR CUAET
-
Работодатель то соответствует, но основной вопрос по удаленной работе. Что у компании должно быть, чтобы у BC PNP вопросов не возникло, что работаю на офис в BC, а не на главный офис в Онтарио
-
Цікавить питання- якщо син виїхав з України за 2 тижні до 18- річчя, чи потрібно додавати letter of explanation , чому не служив? І чи потрібно додавати приписне? Бо так ніби це само собою зрозуміло, але хто зна…
-
Где угодно в мире перевод можете делать
-
Прийшла фінальне рішення, але в них баг в системі і вони відправили ще раз
-
Доброго дня. Ми на федеральному етапі на ПР. Але чоловік потрапив під скорочення. Він не основний аплікант. Думаємо подати його на допомогу по безробіттю. Чи можуть у нас виникнути труднощі при отриманні ПР чи все-таки швидше шукати йому нову роботу?
-
Подскажите пожалуйста, достаточно ли заверить форму подтверждения родства с канадцем у Commissioner for Oaths или надо обязательно именно у нотариуса? Какие документы надо с собой принести для подтверждения родства?
-
Вітаю Підкажіть будь ласка чи запитували при подачі документів на PR якийсь дозвіл батька, якщо ви розлучені?
-
В секции 4 кто должен писать? Канадец или украинский родственник?
-
Дзвоніть і просіть щоб переслали ще раз. Нажаль це єдиний дієвий вихід.
-
Подскажите, а где можно найти список документов, которые нужно предоставить?
-
Возможно нужно было предложить оплатить услуги нотариуса?
-
Commissioner of Oaths подходит
-
Канадский родственник
-
Доброе утро ☀️ слоты были?
-
Дякую🥰
-
Неа
-
Доброго ранку. В мене питання до адміністраторів. Раніше в цій групі було посортовано все . І так легше було знайти саме те,що цікавило. Я зараз не можу знайти те що цікавить мене, тому що багато дописів . Будь ласка ,підкажіть, як зайти на основну сторінку,де є, так би мовити, зміст?
-
Доброго дня Можу допомогти з оформленням закордонного паспорту дитині до 12 років за 7 днів через Україну 🇺🇦
-
Доброго дня Можу допомогти з оформленням закордонного паспорту дитині до 12 років за 7 днів через Україну 🇺🇦
-
В правому верхньому кутку є три крапки, там обираєте «топіки» і стане розбите на топіки. У вас напевно на «всі повідомлення» злетіло
12 Jan 2024, 17:45
83378/439190
2 minutes ago