PR CUAET
-
О, это да! 🤣Вряд ли я одобрила приезд сюда своего бывшего
-
Удачи вам, мы в Монреале, Квебек пока вообще тишина
-
Шановні учасники, ця людина не відповідає на питання у групі, а переходить у приват. І вже на запитання у приваті, чи це легально, не відповідає
-
Огромное спасибо! А не подскажете номер uci и id number на карточке PR это то же самое?
-
По цій програмі не відмовляють, роблять дозапит. Він був у @zhelezniakv і не через відсутність нотаріуса, а через електронний підпис. Треба фізичний
-
А может быть эта программа просто не экспресс у них, поэтому такие длинные паузы между этапами.
-
vm.tiktok.com/ZMML94emB/
-
Так 😃 я не знала цього, але id на ПР картці співпадає з UCI дійсно. Але краще перевірте в себе, в вашого родича ж є кабінет ircc і там UCI номер
-
Я вам ще нове встигла відповісти ) а ви вже таку гору хейту насипали )
-
Она не знает как найти этот номер, за неё все адвокат делал. Думаете, можно написать номер по карты?
-
Так мабуть, це більше для тих у кого тут і чоловік і дружина і змоги поїхати додому за 1000 баксів немає )
-
Якщо у вас усе чисто й легально - пишіть зараз тут інформацію. Якщо ж ні - будете забанені
-
Нам пришел AOR 31 января и сразу запрос на биометрию. 14 февраля сдали биометрию и 25 февраля засчитали старую медицину.
-
Нам не потрібні "схеми" у групі
-
Кому потрібен паспорт написали самі)
-
Вам не потрібен паспорт, вам потрібен срач)
-
У вас декілька разів спитали в групі, ви нікому не відповіли. Чогось пішли по приватам
-
Я допомагаю тільки адекватним людям ) сама пройшла шлях отримання паспорту дитині бо не могла зловити слот в Торонто
-
Оу, нічого собі. Ризикові люди, не мати доступу до власних даних)) адвокати ж не несуть відповідальності за те що пишуть, відповідальний завжди аплікант. По номеру - судячи з ircc сайту так, можна сміливо ставити з карти, це і є UCI
-
You need to be an admin to do this.
12 Jan 2024, 17:45
83447/454185
2 minutes ago