PR CUAET
-
Потому что уже устала его ловить. Как и многие здесь.
-
Не у всіх така витривала нервова система ловити слоти по півроку...
-
Можу хто підкаже,де я можу зробити довіреність на батьків,бо з цими слотами твориться якась херня,то я вже тут 9 років і такого не бачив. Записатись до посольства в Онтаріо було дуже легко,але зараз ,немаю слів,то хочаб могли відкрити в Монреалі якесь представництво,але як завжди.Нічого не робиться.
-
Дай бог
-
А що відповіли ? Чи ви по іншому питанню ?
-
Дякую !
-
Доброго дня , Естер Я абсолютно всі документи, фотографувала на тел і загружала з телефону фотографію у графі де потрібно було добавити документ. У тому числі підтвердження мого сина, що я його мати у присутності commissioner of oaths. Це було два папірця. Два і загрузила. Коли пробувала сканувати документи і загружати не получалось. Не приймав сайт. А так все абсолютно фото телефоном і тоді в анкету.
-
[email protected] Це пошта міністерства закордонних справ України. Вони відповідають за те, що робиться в посольствах. Ми написали скаргу. Будь ласко поширюйте цей меседж. Требо кожному написати листа зі скаргою і текстом: « канада зробила программу, домомогає українцям вижити, а Україна вставляє палки в колеса! Необхідні додаткові працівники і посольства в Ванкувері, та інших провінціях. Хоче бути цивілізованою, але не розуміє, що тут все по строкам, і прострочений паспорт, дозвіл на працю і тд приведе до відказу на ПР, відказ в праці, великі витрати на квітки на літак, супер стрессс!! Це якийсь геноцид
-
Ми здали біо 6 лютого, 7 числа зараховано і тишааааа
-
Нуу, там сразу при анонсе программы написано было, что 6 мес, фулл тайм
-
@prcuaetua Йой, та хватить вже спамити тим Скофкою🤦♀️ навіть окрема гілка є🤦♀️ кому було цікаво, той уже давно купив квитки🤷🏻♀️
-
Завтра узнаем) Мы сами ждём. Дочка по идее под это программу должна попасть, держим пальцы крестиком
-
Весь день будем вот так