PR CUAET
-
Доброго дня , Естер Я абсолютно всі документи, фотографувала на тел і загружала з телефону фотографію у графі де потрібно було добавити документ. У тому числі підтвердження мого сина, що я його мати у присутності commissioner of oaths. Це було два папірця. Два і загрузила. Коли пробувала сканувати документи і загружати не получалось. Не приймав сайт. А так все абсолютно фото телефоном і тоді в анкету.
-
[email protected] Це пошта міністерства закордонних справ України. Вони відповідають за те, що робиться в посольствах. Ми написали скаргу. Будь ласко поширюйте цей меседж. Требо кожному написати листа зі скаргою і текстом: « канада зробила программу, домомогає українцям вижити, а Україна вставляє палки в колеса! Необхідні додаткові працівники і посольства в Ванкувері, та інших провінціях. Хоче бути цивілізованою, але не розуміє, що тут все по строкам, і прострочений паспорт, дозвіл на працю і тд приведе до відказу на ПР, відказ в праці, великі витрати на квітки на літак, супер стрессс!! Це якийсь геноцид
-
Ми здали біо 6 лютого, 7 числа зараховано і тишааааа
-
Нуу, там сразу при анонсе программы написано было, что 6 мес, фулл тайм
-
@prcuaetua Йой, та хватить вже спамити тим Скофкою🤦♀️ навіть окрема гілка є🤦♀️ кому було цікаво, той уже давно купив квитки🤷🏻♀️
-
Завтра узнаем) Мы сами ждём. Дочка по идее под это программу должна попасть, держим пальцы крестиком
-
Весь день будем вот так
-
Это тешит но все равно кажется там сильно ограничат так как мало мест
-
С 11 января доверенность делается по другому. Почитайте на сайте или напишите в канадское консульство. Можна сделать доверенность у канадского нотариуса, а потом апостиль. Мне в ноябре и январе удалось два раза с поймать слот доверенность в Торонто и это тоже было определенное время вечером помню 19.00 и 20.00 по Торонто. И ещё очень важно сделайте образец доверенности у украинского нотариуса я имею ввиду в Украине у кого вы будете оформлять сделку он составит правильно, как должно быть вы только заверите у канадского. Законы постоянно меняются . Из своего опыта нам пришлось переделывать.
-
Дякую,то я повинен запитати батьків щоб вони зробили приклад довіреності в Україні і відправили мені.І тут в Монреалі я можу підти к канадському і зробить апостіль?
-
Моя думка, шо не дарма програма заснована на «возʼєднанні» сімей.
-
Дякую
-
Google 😉 www.alberta.ca/aaip-alberta-express-entry-stream
-
Добрий день! Можливо хтось може підказати,де можна ознайомитись з програмою Alberta Express Entry? Є якесь посилання на сайт?
-
Який в вас Нок?
-
Вам краще батьків попросити піти до натаріуса і звʼязатися Вам особисто з нотаріусом з ним по Viber або телеграм і сказити, що Вам потрібно і він вам пришле у pdf форматі довіреність. Довіреність робиться на трете лице. Ми прийшли у посольство і нам там завірили довіреність с текстом який ми їм надали. Але це було до 11.01.2024. Зараз я знаю якісь зміни повʼязані з апостилем. В нас був запасний варіант, завірити у сертифікованого канадійського нотаріуса. Зробити легалізацію, це окрема установа у Торонто і потім можна було без попереднього запису прийти у посольство з 12.00-13.00 і завірити там консулом. Це виходило дороще, але за один день можна впоратись. Але мені пощастило зловити слот. Напишіть у посольстві, як зараз це робиться. [email protected] вони відповідають, але можливо декілька днів почекати
-
Поделитесь опытом заверения доверенности в украинском консульстве. Какая процедура?