PR CUAET
-
Який в вас Нок?
-
Вам краще батьків попросити піти до натаріуса і звʼязатися Вам особисто з нотаріусом з ним по Viber або телеграм і сказити, що Вам потрібно і він вам пришле у pdf форматі довіреність. Довіреність робиться на трете лице. Ми прийшли у посольство і нам там завірили довіреність с текстом який ми їм надали. Але це було до 11.01.2024. Зараз я знаю якісь зміни повʼязані з апостилем. В нас був запасний варіант, завірити у сертифікованого канадійського нотаріуса. Зробити легалізацію, це окрема установа у Торонто і потім можна було без попереднього запису прийти у посольство з 12.00-13.00 і завірити там консулом. Це виходило дороще, але за один день можна впоратись. Але мені пощастило зловити слот. Напишіть у посольстві, як зараз це робиться. [email protected] вони відповідають, але можливо декілька днів почекати
-
Поделитесь опытом заверения доверенности в украинском консульстве. Какая процедура?
-
Дякую!
-
Дякую
-
вітаю. скажіть, будь ласка, Ви маєте н аувазі перекладені ще в Україні свідоцтва про народження, шлюб etc, довідки про несудимість із Дії, без нотаріального посвідчення? тобто, якщо є такі переклади, то їх можна спокійно надавати для, наприклад, подачі на PR? Дякую
-
доброго дня. Я подався на продовження ворк перміту по Куает. Оригінально в мене він був до березня 2025. Але зараз прийшов лист в якому вказано що заявка прийнята і можу працювати до серпня 2024. Березень 2025 ще актуальна дата? Чи я собі зменшив час роботи? Зарання вдячний за відповідь
-
Я сдавала 1.02 и вот только сегодня засчитали медицину. Нас много, надо ждать
-
Скажіть будь ласка, зробила подовження visitor records на дітей на основі подовжених паспортів, але вже прийшли нові паспорти на дітей і чи потрібно знову подаватися на нові visitor records вже на нові паспорти? У кого була подібна ситуація?
-
Сурово, не шкодуєте ви офіцера на кожний документ по 5 файлів вантажити)) оригінал, переклад, а якщо ще й афідавіт)) Зверніть увагу що деякі документи не можна фотографувати, необхідно сканувати. Якщо розмір файлу надто великий - утискайте в адоб акробат
-
Коли там чуйка на стем? Березень? Квітень? Жовтень?😅
-
Найнижчий бал за останні 3 роки