PR CUAET
-
дякую а де перекладали документи?
-
А взагалі цікаво, до прикладу, якщо хтось приіхав в кінці березня і йому треба податися на зняття обмежень....я про то що і після завершення програми будуть варіанти продовження, навіть в межах запропонованих трьох років
-
Проблема в тому що афідевід Українські нотаріуси роблять тільки Українською, і тому виходить що його теж терба перекласти, і переклад завірити - і так по колу ))) Тому переважно ми подаємо просто переклад під сертифікацією самого перекладача яка зроблена англійською. За 10 років практики проблем з цим не було (вийняток провінційні програми Квебеку та Онтаріо)
-
NOC вищий, от тільки попередній досвід в школі, а цей у садочку. Але і оне і друге в освіті. Єдине обов'язки не співпадають. Можна пробувати?
-
Там зараз бізнес днів - а це 4 місяці. + місяць реклами до подачі
-
Прямо зараз він вам не потрібен, тим більше що можливо у вас вже буде ПР до того часу. Але в загальному якщо закінчуєтсья, і ви на ПР ще не подалися - то звичайно беріть. Разом з чоловіком ви зможеnt отримати відкритий робочий дозвіл
-
Залежить від типу. Від 2 до 6 місяців зараз. Ті що тільки для ПР - 5-6 місяців.
-
Потрібно вказувати лише ті країни, в яких були 6 місяців і більше.
-
Якщо досвід суміжний і в НОКу який вище ніж ваш job offer - то цього мало б бути досить
-
Підкажіть будь ласка, запис в Торонто йде раз на тиждень у який визначений день? Як знайти, коли саме ловити?)
-
Досить
-
Дуже дякую 🫶🏽
-
На сайті мін'юсту має бути. Але мені родич зробив витяг у нотаріуса, щоб було з печаткою нотаріуса, бо витяг онлайн без печатей
-
не підкажете де це можна узяти онлайн? "виписку з реєстру по видам діяльності,"
-
Ні money order був у кожного свій і вкладали два чеки
-
Контракти, налогові деклараціі, виписку з реєстру по видам діяльності, реф леттери, візитку клієнта, свідоцтво реєстрації фопа, банк. виписки
-
а які ще документи Ви подавали?
-
Не бачу проблеми. Все одно подати всі акти не вийде у вас бо в 4мб не влізе. Я подавав по 2 акти за кожен рік, ще чекаю
-
Подскажите, пожалуйста, если aor после подачи на федеральный этап не придёт до того, как истечет срок номинации, нужно ли продлевать номинацию?
-
І робили один money order на двох ? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
8376/430045
about a minute ago