PR CUAET
-
Дещо, про що писалось раніше: 1. Неможливість отримати статус нормальним шляхом через якісь обяктивні прични (в тому числі inadmissibility та невідопвідність акту) 2. Максимально глибока інтергація в Канаді 3. Обєктивна неможливість повернутися в країну походження (або якщо таке повернення було б негуманним і жорстоким) 4. Самозабезпечуваність (фінансова) в Канаді 5. BIOC - Best Interest of Children
-
У меня есть слот на 4 и 5 марта на детский паспорт в Эдмонтон, но я их словила 2 и 3 января (проверила на почту приходило подтверждение)
-
Я їздила в консульство в Едмонтоні. Висиділа з сином дві години, щоб почекати поки всі пройдуть, хто був записаний. Одна людина не прийшла, і я попросила, щоб податися на паспорт сину, адже той слот не використали. Ні, і все!
-
Спасибо большое, в Эдмонтене слоты выбрасывали за два месяца, в Торонто за две недели так было раньше
-
А де таке читали? Якщо по різних чатах, то це зовсім не те місце, з якого варто починати шукати інформацію. Краще читайте умови для отримання ПР на офіційних сайтах: загальноканадському та провінційних. Атлантичних провінцій не багато, тому зайдіть на офіційний сайт кожної з них, або конкретно тієї, в яку плануєте їхати, і прочитайте умови програм для ПР, які пропонує конкретна провінція. На скільки я знаю, то немає такого, про що ви написали. Хіба що деякі провінції знімають бали за те, що переїхали з іншої провінції, здається, Манітоба таке робить. Але вона не є Атлантичною провінцією. А для всіх інших провінцій, якщо не помиляюся, немає різниці, де ви жили до того. Найнадійніший варіант дізнатися точну інформацію - це читати офіційні сайти Канади та кожної конкретної провінції зокрема.
-
Мені прийшла відповідь через 17 днів, що отримали
-
А саме який має бути саме Ваш індивідуальний план імміграції через гуманітарну програму.