PR CUAET
-
Спасибо большое, в Эдмонтене слоты выбрасывали за два месяца, в Торонто за две недели так было раньше
-
А де таке читали? Якщо по різних чатах, то це зовсім не те місце, з якого варто починати шукати інформацію. Краще читайте умови для отримання ПР на офіційних сайтах: загальноканадському та провінційних. Атлантичних провінцій не багато, тому зайдіть на офіційний сайт кожної з них, або конкретно тієї, в яку плануєте їхати, і прочитайте умови програм для ПР, які пропонує конкретна провінція. На скільки я знаю, то немає такого, про що ви написали. Хіба що деякі провінції знімають бали за те, що переїхали з іншої провінції, здається, Манітоба таке робить. Але вона не є Атлантичною провінцією. А для всіх інших провінцій, якщо не помиляюся, немає різниці, де ви жили до того. Найнадійніший варіант дізнатися точну інформацію - це читати офіційні сайти Канади та кожної конкретної провінції зокрема.
-
Мені прийшла відповідь через 17 днів, що отримали
-
А саме який має бути саме Ваш індивідуальний план імміграції через гуманітарну програму.
-
Певно так і роблять, щоб потім якщо людину приймуть без слоту будуть збиратись великі черги людей щоб зробити без слоту А ті хто ловить, будуть возмущатися типу чого це я ловлю, а хтось приїхав і йому без слоту зробили
-
Більш точну інформацію зазвичай отримують від імміграційних офіцерів.
-
Спробуйте, можливо Ви будете першим хто купляючи нерухомість зможе пройти по гуманітарній програмі! А взагалі в шапці групи перегляньте закріплену інфу, можливо стане ясніше.
-
www.canada.ca/fr/immigration-refugies-citoyennete/services/immigrer-canada/comment-presenter-une-demande-en-ligne.html Это официальный сайт. Выбирайте программу и смотрите - там все требования. Я начинала с изучения именно этого.
-
Ну, тут різні варіанти можна розглядати, наприклад: Крім того, що ви працюєте і маєте дітей, які влаштовані у садок та до школи (їх багато, вони вже адаптувалися й вивчили мову), ви додатково є активним учасником волонтерських груп, можливо, заснували свого ФОП-а, влаштувавши туди пару канадійців або українців (тож завдяки вам ще й інші сім'ї мають змогу забезпечувати свої сім'ї). Це як один з варіантів. Можуть бути, звісно, й інші