PR CUAET
-
Спробуйте, можливо Ви будете першим хто купляючи нерухомість зможе пройти по гуманітарній програмі! А взагалі в шапці групи перегляньте закріплену інфу, можливо стане ясніше.
-
www.canada.ca/fr/immigration-refugies-citoyennete/services/immigrer-canada/comment-presenter-une-demande-en-ligne.html Это официальный сайт. Выбирайте программу и смотрите - там все требования. Я начинала с изучения именно этого.
-
Ну, тут різні варіанти можна розглядати, наприклад: Крім того, що ви працюєте і маєте дітей, які влаштовані у садок та до школи (їх багато, вони вже адаптувалися й вивчили мову), ви додатково є активним учасником волонтерських груп, можливо, заснували свого ФОП-а, влаштувавши туди пару канадійців або українців (тож завдяки вам ще й інші сім'ї мають змогу забезпечувати свої сім'ї). Це як один з варіантів. Можуть бути, звісно, й інші
-
Раджу знайти групу за Вашими інтересами. Ця група призначена в основному для допомоги з пошуком відповідей з питань отримання ПР.
-
Вітаю. Планую в березні приїхати в Канаду зробити документи. Де мені знайти житло на перший час? Один чоловік Вдячний за поради
-
Ви можете знайти консультанта в своєму місті і записатися на прийом. Зазвичай онлайн спілкування зараз є найпростішим засобом комунікації між їм.консульантом та клієнтом.
-
Ага, а то они там все на чиле😅
-
А в Чили открыто сразу 3 месяца, буквально каждый день, может они бы могли сюда приехать и помочь Коллегам 😆
-
Только перевод
-
Це да(
-
Простой сотрудников, когда тут такое твориться!!! 😄
-
Даже если 2 дня был в какой то стране, надо всё указывать, и справку о крисинале нужно брать если были 6 месяцев в какой нибудь стране
-
Логіку їхню я можу зрозуміти. Проте я б не їхала в консульство, якби було реально спіймати той слот. Я намагаюся це зробити протягом місяця, і наскільки я розумію з цього чату, в Едмонтоні вже майже 2 місяці немає можливості спіймати той слот. Знущання
-
Доброго дня, громадо. Хто-небудь може скинути PDF файл (IMM5710) Application to Change Conditions, Extend my Stay or Remain in Canada as a Worker. Ту велику анкету в PDF що заповнюється при подачі на зняття обмежень з WP. Тільки не посилання, а вже сам файл. Ніяк не можу його витягти з сайту. 😭😕
-
От сегодня до назад, то есть первая сегодня