PR CUAET
-
не підкажете де це можна узяти онлайн? "виписку з реєстру по видам діяльності,"
-
Ні money order був у кожного свій і вкладали два чеки
-
Контракти, налогові деклараціі, виписку з реєстру по видам діяльності, реф леттери, візитку клієнта, свідоцтво реєстрації фопа, банк. виписки
-
а які ще документи Ви подавали?
-
Не бачу проблеми. Все одно подати всі акти не вийде у вас бо в 4мб не влізе. Я подавав по 2 акти за кожен рік, ще чекаю
-
Подскажите, пожалуйста, если aor после подачи на федеральный этап не придёт до того, как истечет срок номинации, нужно ли продлевать номинацию?
-
І робили один money order на двох ? Дякую
-
GC KEY/ CLÉ GC это государственный сайт Канады. Вы должны создать свой и потом присоединить вашу аппликацию туда. И только здесь вы будете видеть какие этапы у вас, какие документы у вас запросят
-
www.dfo-mpo.gc.ca/fisheries-peches/sdc-cps/products-produits/getting-gckey-clegc-obtenir-fra.html
-
Я подавал информацию по жене. Это не mandatory, но консультант знакомый советовал.
-
Підтвердження дипломів через IQAS підходить тільки для Альберти? Чи для Британскьої Колумбії також? Дякую
-
Да, clegc-gckey.gc.ca/j/eng/l?ReqID=s2c8be7c3c1430e57f1de84647ae004b87c61dcdba
-
СЕС з роком досвіду роботи у Канаді
-
Дивлячись яка программа у Вас
-
Вітаю Питання щодо підтвердження закордонного досвіду роботи Працював як ФОП 3 роки на одну компанію, маю референс леттер, виписки з банку, та акти виконаних робіт Однак, акти виконаних робіт є лише за перші 2.5 роки, а за останні пів року відсутні (проте виписки з банку та реф. леттер покривають усі 3 роки) В реф. леттері вказано що я контрактор, є часи роботи на тиждень, обов'язки, посада, та що платили погодинно (без вказання точної суми) Чи достатньо таких документів чи відсутність актів за останні пів року може бути проблемою?
-
А це обов'язково потрібно створювати GO KEY ? Поясніть для чого це
-
Після повної подачі у вас з'явитися можливість завантаження вашої аплікаці.
-
Вы в какой провинции живёте? В какой день недели смотрели?
-
Хто знає що робити якщо подався на новий ворк перміт і його досі немає а документ який продовжує ворк перміт прогорів.?
-
Дякую
12 Jan 2024, 17:45
8389/430573
4 minutes ago